Yhteistyökumppanuudet

Millainen jalkapalloseura Ilves oikein on?

Ilves on Suomen suurin jalkapalloseura, jonka toiminnassa on mukana yli 4000 junioria. Pelaajia on niin junioriedustusjoukkueissa kuin Suomen suurimmassa kortteliliigassa, Ilves Futis-Liigassa.

Tyttöjen ja poikien puolella seuralla on lähes 30 junioriedustusjoukkuetta. Futis-Liiga puolestaan liikuttaa pieniä, nuoria ja myös vanhempia pelaajia neljällä alueella ja peräti 13. kaupunginosassa. Ilves Futis-Liiga on ollut toiminnassa jo vuodesta 1975 lähtien!

Seuran aikuisten edustusjoukkueet pelaavat pääsarjatasoilla: miesten edustusjoukkue Veikkausliigassa ja naisten edustusjoukkue Kansallisessa Liigassa. Ilveksen A-pojat voittivat vuonna 2020 P20 SM-sarjan ensimmäisenä tamperelaisena joukkueena 62 vuoteen. Tyttöjen puolella T18-joukkue sijoittui SM-sarjassa neljänneksi.

Ilves Kunnossa Kaiken Ikää (KKI) voitti 55-vuotiaiden sarjassa Suomen mestaruuden vuonna 2020. Samana vuonna Suomen mestaruuden voitti myös Ilves Erityisryhmä.

Ilves viettää vuonna 2021 90-vuotisjuhliaan. Virallinen juhlapäivä oli 10. huhtikuuta, mutta seura juhlii merkkipäivää myöhemmin syksyllä. Juhlavuoden kunniaksi seura järjestää muun muassa erilaisia arvontoja ja miesten edustusjoukkue pelaa juhlavuoden erikoispeliasulla.

Ota yhteyttä!

9 + 13 =

plussa yhteistyo

K-Plussa sponsorointiyhteistyö

K Plussa yhteistyo 01
Murisee kansikuva some

Ilves Murisee

Ilves Murisee on kahdesti vuodessa julkaistava lehti, joka ilmestyy yhteistyökumppani Aamulehden välissä. Julkaisu on levikiltään 100 000 kappaletta ja se jaetaan Tampereelle sekä osaan Pirkanmaan lähikunnista. Uusin julkaisu on ilmestynyt huhtikuussa 2022.

Vuoden 2022 kevään Ilves Murisee -julkaisuun voi tutustua tästä: Ilves Murisee - kevät 2022 (Aamulehden näköislehti).

Pihlajalinna bonusohjelma uusi 01

Pihlajalinna-bonus

Pihlajalinna logo 01
Ilves logo vihrea pieni 01

Tarinoita yhteistyökumppaneista

Tästä löydät juttuja Ilves jalkapallon pitkäaikaisimmasta yhteistyökumppaneista Intersport Koskikeskuksesta sekä K-Citymarket Turtolasta.

Intersport Koskikeskus

K-Citymarket Turtola

HOPA-rahasto

HOPA-rahaston avulla jaetaan stipendejä Ilves jalkapallossa harrastaville tytöille ja pojille. Stipendejä voivat hakea niin junioriedustuksessa kuin Futis-Liigassa pelaavat nuoret. Lue lisää: HOPA-rahasto.

 

 

 

 

Ilves ry 90v logo

Liity Ilves ry:n jäseneksi!

Voit tukea Ilveksen arvokasta junioritoimintaa liittymällä Ilves ry:n jäseneksi, mobiilisovelluksemme tuo koko Ilves-yhteisön uutiset sekä edut puhelimeesi. Katso littymisohjeet TÄSTÄ!