Yhteistyökumppanuudet

Millainen jalkapalloseura Ilves oikein on?

Ilves on Suomen suurin jalkapalloseura, jonka toiminnassa on mukana noin 5000 junioria. Pelaajia on niin junioriedustusjoukkueissa kuin Suomen suurimmassa kortteliliigassa, Ilves Futis-Liigassa.

Tyttöjen ja poikien puolella seuralla on lähes 30 junioriedustusjoukkuetta. Futis-Liiga puolestaan liikuttaa 3-4-vuotiaiden lapsi-vanhempi ryhmistä, nuorista aina hieman vanhempiinkin pelaajiin asti neljällä alueella ja peräti 13. kaupunginosassa. Ilves Futis-Liiga on ollut toiminnassa jo vuodesta 1975 lähtien eli kausi 2023 on 48. toimintakausi.

Seuran aikuisten edustusjoukkueet pelaavat pääsarjatasoilla: miesten edustusjoukkue Veikkausliigassa ja naisten edustusjoukkue Kansallisessa Liigassa.

Ilveksen A-pojat voittivat vuonna 2020 P20 SM-sarjan ensimmäisenä tamperelaisena joukkueena 62 vuoteen. Vuonna 2022 Ilves sijoittui Laura Kalmari SM-lopputurnauksessa sijalle 3 ja poikien puolella Kai Pahlman -turnauksessa sijalle 2.

Ilves Kunnossa Kaiken Ikää (KKI) voitti 55- ja 50-vuotiaiden sarjassa Suomen mestaruudet vuonna 2o22. 45-vuotiaiden sarjassa Ilves tuli kolmanneksi. Viime vuonna Suomen mestaruuden voitti myös Ilves Erityisryhmä.

Ilves ry valittiin Vuoden Urheiluseuraksi Urheilugaalassa 12. tammikuuta 2023.

Ilves ry vietti vuonna 2021 90-vuotisjuhliaan. Virallinen juhlapäivä oli 10. huhtikuuta 2021.

plussa yhteistyo

K-Plussa sponsorointiyhteistyö

K Plussa yhteistyo 01
Murisee kansikuva some

Ilves Murisee

Ilves Murisee on kahdesti vuodessa julkaistava lehti, joka ilmestyy yhteistyökumppani Aamulehden välissä. Julkaisu on levikiltään 100 000 kappaletta ja se jaetaan Tampereelle sekä osaan Pirkanmaan lähikunnista. Uusin julkaisu on ilmestynyt huhtikuussa 2022.

Vuoden 2022 kevään Ilves Murisee -julkaisuun voi tutustua tästä: Ilves Murisee – kevät 2022 (Aamulehden näköislehti).

Bonus seurat 1080x1920 Finnish

Pihlajalinna-bonus

Ilves logo vihrea pieni 01

Tarinoita yhteistyökumppaneista

Tästä löydät juttuja Ilves jalkapallon pitkäaikaisimmasta yhteistyökumppaneista Intersport Koskikeskuksesta sekä K-Citymarket Turtolasta.

Intersport Koskikeskus

K-Citymarket Turtola

HOPA-rahasto

HOPA-rahaston avulla jaetaan stipendejä Ilves jalkapallossa harrastaville tytöille ja pojille. Stipendejä voivat hakea niin junioriedustuksessa kuin Futis-Liigassa pelaavat nuoret. Lue lisää: HOPA-rahasto.

 

 

 

 

Ilves ry 90v logo

Liity Ilves ry:n jäseneksi!

Voit tukea Ilveksen arvokasta junioritoimintaa liittymällä Ilves ry:n jäseneksi, mobiilisovelluksemme tuo koko Ilves-yhteisön uutiset sekä edut puhelimeesi. Katso littymisohjeet TÄSTÄ!