Ilveksen pallopoikien ja pallotyttöjen liiveissä näkyvä Kiilto on mukana Pidetään Kaikki Kentällä -kampanjassa. Kuva: Jimi Soinila.

Sähkönhinnan nousu, inflaation kasvu ja muu tämänhetkinen maailmantilanne aiheuttavat haasteita lukuisille perheille, mukaan lukien Ilveksen toiminnassa mukana olevat perheet. Kaikista ikävin tilanne on, jos perheissä joudutaan miettimään, että maksetaanko kasvanut sähkölasku vai vaihtoehtoisesti lapsen harrastustoiminta.

Ilves jalkapallo aloittaa kampanjan nimeltään Pidetään Kaikki Kentällä, jolla pyritään auttamaan mahdollisimman montaa lasta ja nuorta jatkamaan harrastusta haastavien aikojen keskellä.

Haastammekin nyt eri alan yritykset lähtemään mukaan kampanjaan ja mahdollistamaan usealle lapselle ympärivuotisen harrastuksen Ilveksen HOPA-rahaston kautta jaettavien stipendien avulla. Rahaston avulla tuetaan vuosittain vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja tulevana talvikautena stipendien jaon tarve tulee olemaan huomattavasti normaalia suurempi.

 

Yhteistyökumppani Kiilto on mukana Pidetään Kaikki Kentällä -kampanjassa

Ilveksen yhteistyökumppani Kiilto on lahjoittanut HOPA-rahastoon jo muutaman vuoden ajan ja on mukana myös Pidetään Kaikki Kentällä -kampanjassa.

Kiillon yhteistyökumppanuuksien käytännön toteutuksista vastaava Tiina Niemi kommentoi yrityksen mukanaoloa

”Kiilto haluaa olla mukana Ilveksen Pidetään Kaikki Kentällä -kampanjassa, sillä haluamme mahdollistaa lasten ja nuorten harrastamisen ja peliurasta unelmoimisen myös vaikeina aikoina. Meille on tärkeää, että lapsille ja nuorille voidaan tarjota monipuolisia harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta.

Kiillossa on myös panostettu vuosikymmenten ajan henkilöstön hyvinvointiin, ja kannustamme työntekijöitämme aktiiviseen ja monipuoliseen liikuntaan. Moni Kiillon työntekijöiden lapsista ja sitä kautta myös työntekijöitämme on mukana Ilveksen ja muiden paikallisten seurojen jalkapallotoiminnassa ja HOPA-rahastoon lahjoittaminen on helppo tapa kohdistaa tuki sinne missä sitä tarvitaan.”

Ilves jalkapallojaoston toiminnanjohtaja Matti Anttonen kiittää Kiiltoa panostuksestaan ja kutsuu myös muut yritykset mukaan kampanjaan, sillä jokaisella lahjoituksella on väliä, oli se sitten iso tai pieni:

”On todella hienoa, että Kiilto on ollut kampanjan suhteen aloitteellinen ja on mukana tukemassa nuorten harrastustoimintaa. Olemme käyneet keskusteluja useiden perheiden kanssa kustannuksien noususta ja tulevan talven tilanne mietityttää useissa perheissä. Haluamme olla seurana proaktiivisia asian suhteen ja pyrkiä mahdollistamaan kaikkien perheiden mukanaolo toiminnassamme ja etsimme nyt henkilöitä ja yrityksiä, jotka haluavat olla meidän kanssamme tätä mahdollistamassa. Jokainen tuki on tärkeä, jotta saamme kaikki pidettyä kentillä.”

 

Näin pääset kampanjaan mukaan

Kampanjaan mukaan lähteneillä yrityksillä on mahdollisuus saada yrityksen nimi näkyviin HOPA-rahaston sivuille. Kampanjaan voi lahjoittaa tilisiirrolla HOPA-rahaston tilille: FI6657300820094098, viestikenttään HOPA. Jos haluat yrityksesi nimen näkyviin kampanjamme yhteydessä, voit kirjoittaa sen viestikenttään.

Yksityishenkilöt voivat lahjoittaa myös MobilePayn kautta. MobilePay-numero on 13584, viestikenttään voi kirjoittaa HOPA.

Ilves ry:n rahankeräysluvan numero on RA-2021-965 (29.7.2021 alkaen).

HOPA-rahaston avulla tuetaan taloudellisesti Ilves ry:ssä harrastavien jalkapallojuniorien harrastustoimintaa, myöntämällä heille stipendejä. HOPA-rahasto on saanut nimensä Ilves-legenda Harri ”Hopa” Hollilta, joka on myös rahaston perustaja.