Ilves jalkapalloon ollaan tällä hetkellä hakemassa uutta F-juniorien valmennuskoordinaattoria sekä uutta aluevalmentajaa Ilves Futis-Liigaan.

F-juniorien valmennuskoordinaattoria etsitään päätoimiseen työsuhteeseen. Tehtävänimike on uusittu ja U8-U9-ikäluokkien valmennuskoordinaattorin tehtäviä ovat muun muassa toimiminen U8- ja U9-ikäluokkien valmennustiimien johtajana ja osallistua vapaaehtoisten valmentajien rekrytointiin, kouluttamiseen sekä tutorointiin. Tämän lisäksi valmennuskoordinaattori vastaa ikäluokkien kausi- ja jaksosuunnitelmien suunnittelusta ja toteuttamisesta seuran valmennuslinjan mukaisesti.

Valmennuskoordinaattoriksi voi hakea sunnuntaihin 18. syyskuuta asti. Paikkaa voi hakea täältä: https://www.recright.com/careers/fi/seurojenpalloliitto/u8-u9-ikaluokkien-koordinaattori-6311a783f5d06746dd1215a8.

Lisätietoja valmennuskoordinaattorin tehtävästä voi kysyä valmennuspäälliköiltä:

Anssi Ylinen, anssi.ylinen@ilves.fi, 040 086 3848

Jouko Turunen, , 040 777 5929

 

Ilves Futis-Liigan aluevalmentajaksi puolestaan voi hakea viikon pidempään, sunnuntaihin 25. syyskuuta.

Futis-Liiga toimii 13. kaupunginosassa ja neljällä alueella, joilla kaikilla on oma aluevalmentajansa. Aluevalmentaja vastaa oman alueensa joukkueiden sekä vapaaehtoisvalmentajien tukemisesta. Toimenkuvaan kuuluu myös alueen talviharjoittelun koordinointi ja toteuttaminen yhdessä työntekijöiden ja vapaaehtoisvalmentajien kanssa.

Aluevalmentajan toimi on puolipäiväinen, mutta työnkuvaan on mahdollista lisätä muita tehtäviä Ilves Futis-Liigassa tai vaihtoehtoisesti kerhotyöntekijänä Ilveksen liikuntapainotteisissa iltapäiväkerhoissa.

Aluevalmentajan pestiin voi hakea täällä: https://www.recright.com/careers/fi/seurojenpalloliitto/futis-liigan-aluevalmentaja-6311a801f5d067eecc1215e9.

 

Syysloman Futisleiri ja Särkänniemen Ilo Awards -äänestys

Ilves järjestää syysloman hauskimman Futisleirin viikolla 42, 17.-19. lokakuuta. Syysloman Futisleiri on suunnattu kaikille 2010-2017-syntyneille tytöille ja 2011-2017-syntyneille pojille, seuraan katsomatta!

Maanantaista keskiviikkoon järjestettävä leiri pidetään Vuoreksen Ilves-kentällä, päiviin kuuluu kahden harjoituksen lisäksi lämmin ruoka sekä paljon kivaa futisaiheista tekemistä.

Syysloman Futisleirille voi ilmoittautua tätä kautta: https://bit.ly/syysloma22.

 

Ilveksen junioritoiminta on ensimmäistä kertaa järjestettävissä Ilo Awardseissa ehdolla Vuoden Ilopilkuksi yhteisö-kategoriassa.

Äänestämisaikaa on sunnuntaihin 18. syyskuuta asti. Yhteisö- ja henkilö-kategorioiden voittajat julkistetaan Ilo Awardseissa Särkänniemen kesäkauden päättäjäisissä sunnuntaina 24. syyskuuta. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan karnevaalirannekkeet kahdelle Karmivaan karnevaaliin.

Kaikki ehdokkaat löytyvät ja äänestäminen onnistuu Särkänniemen sivujen kautta: https://sarkanniemi.fi/fi/ilo-awards.

Ei muuta kuin äänestämään!

Syysloman Futisleiri 2