Ilves jalkapallon pääyhteistyökumppani K-Citymarket Tampere Turtola on lahjoittanut merkittävän summan Ilveksen HOPA-rahastoon.

Turtolan Citymarketin kauppiaat Marko ja Kati Vainikainen ovat toimineet Ilves jalkapallon yhteistyökumppanina vuosien ajan. Kauppa tukee myös vuosittain laajasti eri urheiluseurojen junioritoimintaa Tampereen alueella.

HOPA-rahaston stipendeillä tuetaan Ilveksessä harrastavia, taloudellista tukea kaipaavia lapsia ja nuoria.

Rahastoon voi lahjoittaa ottamalla yhteyttä tai MobilePayllä numeroon 13584. Ilves ry:n rahankeräysluvan numero on RA-2021-965.

Edellinen HOPA-rahaston stipendihaku oli käynnissä junioriedustuksen pelaajille vuodenvaihteen molemmin puolin, uusi stipendien hakukierros aukeaa taas keväällä, aikataulusta tiedotetaan piakkoin.

Ilves jalkapallo ja K-Citymarket Turtola ovat tehneet lisäksi upeaa K-Plussa sponsorointiyhteistyötä jo vuodesta 2009 lähtien. Tästä yhteistyöstä voit lukea lisää muun muassa tästä: https://ilvesfutisliiga.fi/k-citymarket-turtolan-k-plussa-sponsorointiyhteistyon-tuki-kohdennetaan-talla-kertaa-futis-liigan-aluevalmentajien-tyohon/.