Ilves Plussan palvelut siirtyivät osaksi terveys- ja sosiaalipalveluja tarjoavaa Mehiläistä.

Plussan laadukas palvelutarjonta säilyy Urheilu Mehiläisen alla. Tarjontaan lukeutuvat edelleen muun muassa fysioterapiapalvelut, fysiikkavalmennukset ja urheiluhieronta. Fysios Mehiläiseltä löytyy jatkossa monipuoliset palvelut niin yksityisille, kuin yrityspalveluidenkin asiakkaille.

Ilves jalkapallon fysiikkavalmennukset ja klinikkatoiminta jatkuu samaa tapaan kuin aiemmin.

Kaikki tutut Ilves Plussan fysiikkavalmentajat/fysioterapeutit jatkavat toiminnassa mukana. Ilvesläiset saavat tuttua ja erinomaista palvelua myös jatkossa Ilves Plus -sopimushintaan.

Mitkä asiat muuttuvat?

Fysiikkavalmentajien/fysioterapeuttien toimipisteet ovat jatkossa eri paikoissa:

Juuso Marttilan toimipiste sijaitsee Urheilu Mehiläisessä, Kauppi Sports Centerissä.

”Vesku” Tuomaalan toimipiste on Fysios Mehiläinen, Hämeenkadulla.

Aleksi Marttiin löytyy jatkossa Fysios Mehiläisestä, Lielahdesta.

Niklas Niemisen voi löytää Fysios Mehiläisestä, Tullintorilta.

Heli Rekimies edistää Mehiläisen ja Ilves Plussan yhteistyötä.

Jatkossa ajanvaraus tapahtuu Fysios Mehiläisen ajanvarauksen kautta, josta ajan pystyy varaamaan tutulle fysioterapeutille.

Myös yhteystiedot muuttuvat, kysymyksiä voi laittaa osoitteeseen tai soittaa Fysios Mehiläisen palveluneuvontaan numeroon 010 237 700.

Fyysisen valmentajan kommentit Mehiläisestä

Heli Rekimies, joka koordinoi sopimusta ja jatkaa edelleen seuran fyysisen valmennuksen päävalmentajana sekä Ilveksen miesten edustusjoukkueen fysiikkavalmentajana ja fysioterapeuttina, kommentoi Ilves Plussan siirtymistä osaksi Mehiläistä.

”Ilves Plus saa uuden kodin Urheilu Mehiläisestä. Ammatinharjoittajamme pystyvät palvelemaan ilvesläisiä entistä paremmin. Ja mun tehtäväni oman joukkueeni toiminnan lisäksi on varmistaa, että laadukas yhteistyö fysiikkavalmennusten, klinikkatoiminnan ja testauksien osalta jatkuu entistä parempana.”