Ilves jalkapallon Liikuntakortti-arvonnan tuoreimmat voittajat ovat selvillä. Maaliskuun Liikuntakortin arpaonni suosi T11-joukkueen Islaa ja P8-joukkueen Lassia!

Isla ja Lassi pääsivät moikkaamaan naisten edustusjoukkueen kapteeni Anna Olmalaa sekä Italiasta Ilveksen riveihin palannutta Lauri Ala-Myllymäkeä. Anna ja ”Lämmi” luovuttivat voittajille nimikkopelipaitansa nimikirjoitusten kanssa.

Laidalla ja keskikentällä viihtyvä Isla ja maalivahdin hommista pitävä Lassi kertoivat hieman maaliskuun liikkumisistaan.

”Hiihdin, pelasin jalkkista, uin ja luistelin. Uinti on jalkkiksen jälkeen kivointa”, Isla kertoi.

”Mä kävin kavereiden kanssa kentällä ja pelasin futista. Kavereiden kanssa pelasin myös futista, polttopalloa ja hippaa. Polttopalloa on kiva pelata”, Lassi tuumasi.

Molemmat nyökyttelivät, että Liikuntakortin täyttäminen on ollut mukavaa puuhaa.

”Ihan kivaa on ollut täyttää”, Lassi totesi lopulta.

Onko Liikuntakortin täyttämisestä tullut jokapäiväinen rutiini vai joutuuko liikkumisia muistelemaan myöhemmin?

”Yleensä muistellaan jälkikäteen”, Isla naurahti.

Ilves jalkapallon fyysisen valmennuksen päävalmentaja Heli Rekimies antaa liikkujille vinkkiä kevään osalta.

”Näin kevään edistyessä omatoimista liikuntaa voi lisätä tekemällä omatoimista jalkapalloharjoittelua lähikentällä tai vaikka kotipihassa. Muistakaahan kaikki liikkua myös huhtikuun ajan.”

Onnittelut vielä maaliskuun Liikuntakortti-arvonnan voittajille, Islalle ja Lassille!

Helmikuun Liikuntakortti-arvonnan voittajista Oscarista ja Oonasta pääsee lukemaan tätä kautta: https://ilvesjalkapallo.fi/helmikuun-liikuntakortti-arvonnan-voittajat-ovat-oscar-ja-oona-onnittelut-pelureille/.