Junioriedustuksen P11/2-joukkueen Oscar sekä T9-joukkueen Oona ovat Ilves jalkapallon helmikuun Liikuntakortti-arvonnan onnelliset voittajat!

Oscar ja Oona pääsivät tapaamaan edustusjoukkueiden Petteri Pennasta ja Aino Rasista. ”Pete” ja Ilves-kasvatti Aino luovuttivat nimikkopelipaitansa helmikuun arvonnan voittajille.

 

Knoppitietona heti kärkeen kerrottakoon, että molemmat helmikuun Liikuntakortti-arvonnan voittajat tykkäävät kuulemma pelata laidalla!

Kysyimme voittajilta muun muassa, että mitä kaikkea liikuntaa he harrastivat helmikuun aikana.

”Ihan meidän (kodin) vieressä on jääkiekkokenttä, niin kävin aika paljon luistelemassa. Kävin myös pari kertaa laskettelemassa ja koulumatkoistakin tulee joka päivä tunti”, Oscar vastasi.

”Me käytiin ainakin laskettelemassa, hiihtämässä ja meillä oli koulussa liikuntaa. Kävin treeneissä ja viikonloppuisin peleissä sekä pari kertaa myös luistelemassa”, Oona puolestaan kertoi.

Oona kävi laskettelemassa Himoksella ja Sappeessa, ja samassa paikassa kävi hiihtoloman aikana myös Oscar.

Mikä sitten oli kaksikolle mieluisinta liikkumista helmikuussa? Vastaushan tähän olisi totta kai jalkapallo, mutta sitä ei laskettu tähän kysymykseen mukaan!

”Hmm, ehkä luistelu”, Oscar vastasi pienen pohdinnan jälkeen.

”Laskettelu”, joka tuli Oonalta kuin apteekin hyllyltä.

Näiden lisäksi tiedustelimme Oscarilta ja Oonalta, että harrastavatko he jotakin muuta lajia ja mahdollisesti myös muissa seuroissa?

”En tällä hetkellä. Talvisin en käy treeneissä, mutta kesäisin varmaan taas kisoissa Pyrinnössä. Juoksu ja varmaan aitajuoksu on minun lajeja”, Oscar tiesi kertoa.

”Harrastan sirkuskoulua Sorin sirkuksessa”, Oona vastasi.

Molemmat, sekä Oscar että Oona täyttivät Liikuntakorttia nyt toista kertaa, kun ensimmäinen kuukausi oli tammikuussa. Mitä he ovat pitäneet Liikuntakortista ja sen täyttämisestä?

”No ihan ookoo”, Oscar totesi hymyillen ja Oona vahvisti, että on samaa mieltä Liikuntakortista.

”Muutamana päivänä, jos on unohtanut täyttää, niin sitten on pitänyt kalenterista katsoa, mutta kyllä se on motivoinut liikkumaan”, pelaajien äidit komppasivat taustalla.

 

Ilves jalkapallon fyysisen valmennuksen päävalmentaja Heli Rekimies tsemppaa kaikkia täyttämään kortteja yhtä aktiivisesti myös maaliskuun aikana.

”Meillä oli edelleen ihan mahtava määrä palautettuja kortteja ja kaikissa oli upea määrä tunteja. Tsemppiä kaikille, tehdään maaliskuusta yhtä hieno!”

Liikuntakortista voi käydä lukemassa lisää täältä: https://ilvesjalkapallo.fi/ilves-panostaa-nuorten-liikunnallisuuden-kehittamiseen-d-f-junioreille-jaetaan-liikuntakortit/.

 

Paljon onnea vielä Oscarille ja Oonalle!

Liikuntakortti helmikuu3

Oona ja Oscar saivat Ainon ja Petterin pelipaidat itselleen.