Fysioterapeutti Inka Räisänen aloitti Ilves Plussan palveluksessa.

Ilves Plussan palvelut ovat suunniteltu tukemaan kokonaisvaltaisesti ihmisten hyvinvointia. Plussan tekijät toki toimivat junioriedustusjoukkueissa fysiikkavalmentajina, mutta Plussan palvelut ulottuvat myös aivan tavallisiin kuntoilijoihin sekä työhyvinvointipalveluihin.

Plussa on saanut uusia tekijöitä fysioterapeutti Inka Räisäsen sekä hieroja Markus ”Kertsi” Keräsen muodossa. Plussasta tehtiin juttua myös elokuussa, jossa kärkenä oli esitellä junioriedustusjoukkueiden fysiikkavalmentajat, tällä kertaa ääneen pääsevät kaikki Plussan tämänhetkiset fysioterapeutit sekä urheiluhierojat. Tämän lisäksi kertaushan on opintojen äiti sekä isä!

Työntekijät pääsivät kertomaan itsestään sekä työn mielekkäistä puolista omin sanoin.

Inka Räisänen

”On mukavaa aloittaa työt fysioterapeuttina ja fysiikkavalmentajana Ilves Plussalla. Koska asiakaskunta voi olla hyvinkin laaja Ilveksen pelaajista jokaiseen kansalaiseen, työnkuva on monipuolinen ja mielenkiintoinen.”

Inka toimii fysiikkavalmentajana T14-T09 joukkueissa ja pitää joukkueille klinikkatoimintaa.

Arttu Salminen

”Työni Ilves Plussalla on monipuolista. Työssäni teen fysioterapiaa pääasiallisesti erilaisten liikunta- ja rasitusvammojen sekä selkärangan (niska-, rinta-, lanneranka) ongelmien parissa. Fysioterapian lisäksi toimin fysiikkavalmentajana Ilveksen poikien D-C15 ikäluokissa. Fysioterapiassa lähden liikkeelle asiakkaan tarpeista ja tavoitteista yksilöllisesti. Lämpimästi tervetuloa Ilves Plussalle!”

Juuso Marttila

”Plussalla työskentelystä mielekästä tekee monipuolisuus ja mahdollisuus auttaa ihmisiä liikkumisen haasteiden kanssa. Itse haluan erityisesti olla niin urheilijoiden kuin myös tavallisten kuntoilijoidenkin tukena harjoittelussa fysioterapian ja valmennuksen keinoin!”

Vesa-Pekka Tuomaala

”Moikka, olen ’Vesku’ ja erityisosaamisalueinani ovat nilkkojen ja jalkaterien erilaiset toimintahäiriöt. Näin jalkapalloskenessä nilkkavammat ovatkin melko yleisiä, mutta monella nuorellakin on jo alkavaa vaivaisenluuta, sekä kasvun ja kehityksen vaiheesta riippuen/johtuen madaltunutta jalkaholvia. Usein nämä vaivat liittyvät toisiinsa ja vamman syntyyn altistava tekijä saattaa löytyä jostain muualta kuin vamma-alueelta.

Lisäksi toimin Ilves Plussan ’salapoliisina’, eli rakkaat kollegat ohjaavat minulle usein mitä mielenkiintoisempia asiakastapauksia. Uskon, että moneen sinunkin lähipiirisi keholliseen vaivaan löytyy apu osaavan fysioterapeutin taitopankista.”

Ville Korpela

”Ilveksessä sekä Plussalla on todella mukava työskennellä koska ilmapiiri on rento sekä avoin. Asioista voi aina kysyä ja apua saa pyytämällä. Vaikka useasti työskentelen urheilijoiden parissa, niin kaikki asiakkaat ovat tervetulleita!”

Markus Keränen

”Täällä saa työskennellä ympäristössä missä tehdään asiat mallikkaasti sekä ammattimaisesti. Kaikilla on omat työtehtävät, omat osa-alueet ja ne pyritään suorittamaan aina sata lasissa. Olit sitten pelaaja, valmentaja tai taustahenkilö. Kaikilla kun ympäristössä on nälkä, se pitää omankin mielenkiinnon joka päivä korkealla. Työt täysillä ja kun ne on suoritettu, voi hyvillä mielin vaihtaa vapaalle ja rentoutua.

Vaikken itse enää kilpaurheilua harrasta, niin on mahtavaa tehdä töitä huippu-urheilun parissa. On helppoa myös toimia pelaajien sekä asiakkaiden kanssa ja sitä kautta ymmärtää varsinkin nuoria pelaajia ja sitä mitä heidän päässään liikkuu. Jos pystyn tällä tavalla olla edesauttamassa pelaajien sekä asiakkaiden unelmia, niin se on mahtavaa. Se motivoi itseäni ja siitä tulee hyvä fiilis.

Uskon että firmassamme on muita, jotka ajattelevat samoin. Sen takia se onkin parhain työyhteisö. Joka päivä on mahtavaa mennä töihin.”

Heli Rekimies

”Meillä on mahtava, ammattitaitoinen tiimi tekemässä terveyden, hyvinvoinnin, kouluttamisen ja valmentamisen ympärillä päivittäin Ilves Plussalla asiakastyötä. Neljä fysioterapeuttia ja kaksi urheiluhierojaa palvelee Ilveksen jalkapalloilijoita pienimmistä junioreista aina liigajoukkueisiin asti. Kaikki ovat myös ihan jokaisen ohikulkijankin käytettävissä.

Tiimi on muotoutunut siten, että kaikilla on jokin erityisvahvuus ja taito, joten jokaiseen tilanteeseen löytyy ammattilainen. Ilves Plussalta löytyy myös huippukylmähoidot, joita kannattaa tulla kokeilemaan ilman mitään erityistä vammaa ja vaivaa. Itse pidän moniammatillisesta työyhteisöstä, joka kouluttaa keskenään jatkuvasti osaamistaan yhdessä.

Tervetuloa tutustumaan!”

Ilves Plussan tilat löytyvät osoitteista Teiskontie 1 A, 33500 Tampere, josta löytyy Ilves Plus Fysioterapia. Toimitila sijaitsee rakennuksen kakkoskerroksessa. Uudempi tila Ilves Plus Hieronta löytyy lähes vastapäätä, osoitteesta Itsenäisyydenkatu 18, 33500 Tampere. Aikoja Plussalle pääsee varaamaan verkkosivujen kautta: https://ilvesplus.fi/.

Plussa Kertsi1

Markus “Kertsi” Keränen toimii hierojana Ilves Plussalla!