Ilveksen junioriedustusjoukkueiden fysiikkaharjoituksista ja klinikkatoiminnasta vastaavat Ilves Plussan ammattitaitoiset fysiikkavalmentajat. Esitellään hieman, että minkälaisia tyyppejä fysiikkaharjoitteiden takaa oikein löytyy! Esittelyssä ovat Juuso, Arttu ja “Vesku”.

Ilves Plussan toiminnassa ovat mukana myös Ilveksen fyysisen harjoittleun päävalmentaja Heli Rekimies, joka toimii B-poikien, A-nuorten ja aikuisten edustusjoukkueiden fysiikkavalmentajana sekä hieroja Ville Korpela, joka oli vielä viime kaudella myös naisten edustusjoukkueen huoltaja.

Juuso Marttila

F- ja E-ikäluokat

”Vuosimallia 1994, paljasjalkainen tamperelainen! Fysioterapeutti, PT ja urheiluhieroja.

Lähellä sydäntä on monipuolinen liikkuminen ja erityisesti voima- ja liikkuvuusharjoittelu, sellainen kehittävä harjoittelu kuntoutuksesta huippusuoritukseen.

Haluan auttaa ihmisiä kohti oman elämän huippukuntoa lähtötason ja tavoitteiden mukaan.

Vapaa-ajalla uppoaa erilaiset pallopelit, fantasiaromaanit ja lautapelailu kavereiden kanssa. Jäätelö on suurinta herkkua!”

JuusoM

Juuso Marttila. Kuva: Jimi Soinila.

 

Arttu Salminen

D-ikäluokan joukkueet

”28-vuotias. Valmistunut vuonna 2019 Jyväskylästä ja olen noin vuoden ollut töissä Ilves Plussalla.

Ammatillisesti olen kiinnostunut urheilijoiden ja kuntoilijoiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Fysioterapeuttina puolestaan olen kiinnostunut erityisesti selkärangan alueesta, johon olen kouluttanut itseäni selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoidon kursseilla.

Harrastuksiin kuuluu monipuolinen liikunta, erityisesti tennis on viime vuosina alkanut kiinnostamaan enemmän.”

ArttuS

Arttu Salminen. Kuva: Jimi Soinila.

 

Vesa-Pekka ”Vesku” Tuomaala

C-juniorit ja B-tytöt

”Ikä on 31 (henkisesti elän varmaan jotain toista murrosikää.)

Fysioterapeuttina olen toiminut nyt noin 2 vuotta ja vahvuuksina ammatillisesti alaraajojen, etenkin jalkaterien ongelmat. Muina vahvuuksina aito kohtaaminen ja hyvät puhelahjat.

Harrastuksina on vähän kaikkea: pyöräily sen kaikissa muodoissa, tietokonegrafiikka, video- ja valokuvaaminen, ohjelmointi ja kielten opiskelu näin alkuun.

Lisäksi geokätköily, sitäkin on yli 5 vuotta tullut tehtyä. Ja huonot vitsit! Mää tykkään isi-vitseistä.”

VeskuT

“Vesku” Tuomaala. Kuva: Jimi Soinila.

Ilves Plussan tarjontaan ja toimintaan voi tutustua verkossa täällä: www.ilvesplus.fi.