Ilves jalkapallon heinäkuun Kuukauden vapaaehtoiseksi on valittu Suomen suurimassa kortteliliigassa laajalti vaikuttava Paula Turtonen!

Paulalle lähtee muiden Kuukauden vapaaehtoisten tavoin aikuisten edustusjoukkueiden kausikortit. Heinäkuun vapaaehtoinen antoi kommentit valintaan liittyen.

Kerro kuka olet ja mitä teet? Niin Ilveksessä kuin “siviilissäkin”?

”Olen Paula Turtonen ja toimin Ilveksessä lännen toisena aluepäällikkönä. Siviilissä työskentelen päiväkodissa ja perheeseeni kuluu mieheni, 2 lasta ja koira.”

Kuinka kauan olet ollut Ilveksen toiminnassa mukana ja mitä kaikkea olet ehtinyt tehdä?

”Tämä on seitsemäs vuoteni mukana toiminnassa. Aloitin joukkueenjohtajana kahdessa joukkueessa ja siitä siirryin parin vuoden päästä yhdyshenkilön tehtäviin.

Nyt olen ensimmäistä vuotta aluepäällikkönä ja otan oppia Myllymaan Mariannelta, joka on tästä tehtävästä luopumassa tämän kauden lopuksi.”

Onko seuran toiminta mielestäsi kehittynyt omana aikanasi? Jos on, niin millä tavalla?

”On kehittynyt. On tullut muun muassa Toppari, joka on helpottanut kaikkien toimijoiden toimintaa. Samoin aluevalmentajat valmentajien tueksi on loistava juttu!”

Mikä on paras keltavihreä muistosi? Jos on vaikea sanoa yhtä, niin top3 käy myös!

”Ehdottomasti pari vuotta sitten järjestämämme Siivikkala futaa -turnaus! Jatkoa turnaukselle on varmasti tulossa!”

Voitko suositella vapaaehtoisen hommia muille? Jos voit, niin miksi erityisesti?

”Todellakin. Se pieni panos, minkä itse annat, tulee moninkertaisena takaisin kun näkee kuinka lapsilla on kivaa. Samalla tutustuu uusiin ihmisiin, joilla on samat intressit.”

Mahdollisia terveisiä vapaaehtoisille ja muille ilvesläisille?

”Kiitos! Tässä porukassa on hyvä olla mukana!”

Mikä on suosikkijalkapalloseurasi, Ilveksen lisäksi tietysti? Entä pelaaja?

”Tää on kyllä paha.. Mulle se yks ja ainoo on Ilves! Kaikkien aikojen suosikkipelaaja on (Zinédine) Zidane ja tämän päivän pelaajista pidän Ilveksen omasta kasvatista Diogo Tomasista, joka siirtyi KuPSiin.”

Onnittelut Paulalle!