Ilves P13 huuhtoi kultaa HJK Cupin päätteeksi!

HJK Cup järjestettiin 2.-4. syyskuuta välillä Helsingissä. Helsingin Jalkapalloklubin järjestämä turnaus oli kansainvälinen kutsuturnaus, joka pelattiin viidessä sarjassa, U8-U13-ikäluokissa.

Ilveksen junioriedustuksesta turnaukseen osallistuivat P13-, P12-, P11- ja P09-joukkueet.

P13 voitti oman sarjansa huikean päätöspäivän ansiosta. Joukkue taisteli välierässä voiton turnausisäntä HJK:sta maalein 1-2 ja finaalissa kaatui voitosta voittoon turnauksessa edennyt Norway Soccer Academy osumin 1-0.

Joukkueen sisältä huhuiltiin, että ”oli kyllä huikea reissu, lauantaina ei uskaltanut toivoa edes pääsyä mitalipeleihin, mutta jätkät alkoivat pelaamaan sunnuntaina!”

Onnittelut turnausvoitosta Ilves P13!

Vuotta vanhempien sarjassa Ilves P12 pelasi yhteensä kuusi peliä, joista joukkue voitti viisi ja hävisi yhden. Voisi kuvitella, että joukkue hävisi ainoastaan finaalin, mutta ei, P12 jäi lopulta turnauksen viidenneksi.

Joukkueen Instagram-päivityksessä kerrottiin, että ”joukkue tsemppasi, taisteli, itki, nousi, kannusti ja nautti futiksesta”.

Se on oikein, hyvä pojat!

Ilves P11 lähti Helsingistä myös kotiin mitalien kanssa. Joukkue sijoittui lohkossaan toiseksi ja tiputti matkalla mitalipeleihin tutun vastustajan, PK-35 Vantaan. Joukkue kaatoi oman sarjansa pronssiottelussa FC Viikingit Miniakatemian maalein 2-3. Sarjan voitti HJK Sininen, joka kaatoi finaalissa RCDE:n ja HPS:n yhdistelmäjoukkueen rangaistuspotkukilpailussa maalein 4-3.

Onnea hienosta suorituksesta ja pronssimitaleista Ilves P11!

Ilves P09 sijoittui U13-poikien sarjassa viidenneksi. Alkulohkossa Ilves nappasi yhden voiton, mutta molemmat jatkopelit kääntyivät iloksi keltavihreiden osalta. Ensimmäisessä sijoitusottelussa Ilves voitti virolaisen JK Tammekan tyylipuhtaasti 5-0 ja ratkaisevassa sijoitusottelussa Ilves kaatoi isäntäjoukkue HJK:n maalein 1-3, napaten sarjan viidennen sijan.