Ilveksen nuoremman pään junioriedustusjoukkueet ovat täyttäneet Liikuntakorttia vuoden alusta lähtien. Joka kuussa on arvottu Liikuntakortti-arvonnan voittajat, jotka ovat saaneet palkinnoksi edustusjoukkueiden pelaajien pelipaidat ja päässeet totta kai yhteiskuvaan pelaajien kanssa.

Heinäkuun arvonnan voittajiksi osuivat tyttöjen nuorimman junioriedustusjoukkueen, T8:n Isla ja poikien toiseksi nuorimman joukkueen, eli P9:n Miko, onnea kaksikolle!

Isla ja Miko pääsivät edustusjoukkueiden Sofia Määtän ja Adam Larssonin kanssa yhteiskuvaan jo Särkänniemessä järjestetyssä Ilves-päivässä, pelaajien paidat voittajille toimitettiin treenien yhteyteen.

Voittajakaksikko sai myös vastata jo tuttuihin kysymyksiin, kuten millaista Liikuntakortin täyttäminen on ollut ja mikä liikuntamuoto on heistä kivoin.

Vasempana laiturina viihtyvä Miko kertoi, että Liikuntakortin täyttäminen on motivoinut liikkumaan lisää ja se on ollut ihan kivaa. Kärjessä pelaamisesta tykkäävä Isla puolestaan kertoi, että kortin täyttäminen on ollut kivaa ja helppoa. Molemmat heinäkuun arvonnan voittajat pelasivat luonnollisesti jalkapalloa sekä pyöräilivät paljon.

Onnittelut vielä, Isla ja Miko!

Elokuuta on enää muutama päivä jäljellä, joten uudet Liikuntakortti-arvonnan voittajat päästään arpomaan taas tuossa tuokiossa.