Liikuntakortti-arvonnan voittajien palkitseminen on kääntymässä jo pikkuhiljaa loppusuoralle tämän vuoden osalta. Vaan ei hätää, vielä jaetaan paitoja, elokuun Liikuntakortti-arvonnan voittajiksi nousivat Ilves T8 -joukkueen Estel ja Ilves P10:n Kasperi!

Estel ja Kasperi saivat itselleen naisten edustusjoukkueen Patricia Bohuin ja miesten edustusjoukkueen Aapo Mäenpään pelipaidat. ”Patra” ja Aapo kävivät moikkaamassa voittajia Kaupissa, jossa paidat vaihtoivat omistajaa.

Estel voi olla joillekin lukijoille tuttu parin viikon takaa, sillä Estel oli yksi kolmesta Ilves T8-pelaajasta, joka pääsi kertomaan ensimmäisestä vuodesta junioriedustuksessa! Estelin ja muiden haastattelun voi käydä lukemassa täällä: https://ilvesjalkapallo.fi/nuorimmat-junioriedustuspelaajat-aanessa-tana-vuonna-perustetaan-joukkueet-2016-syntyneille-tytoille-ja-pojille/.

Tällä kertaa Estel sekä Kasperi pääsivät kertomaan fiiliksiään Liikuntakortin täyttämisen tiimoilta.

 

Kaksikon kommentit

Estel pelaa siis tällä hetkellä nuorimmassa tyttöjen junioriedustusjoukkueessa, Kasperi puolestaan P10:n B-joukkueessa. Peliryhmiä ikäluokalla on yhteensä seitsemän!

Viime aikoina Estel kertoi leikkineensä hippaa kaverien kanssa ja koulussa välitunneilla muun muassa pistettä sekä käyneensä treeneissä. Kasperi pelasi ainakin jalkapalloa, myös koulussa. Vapaa-ajalla hän liikkuu paljon kaveriensa kanssa. Haastattelupäivää edeltävänä päivänä Kasperi oli käynyt isänsä kanssa peräti 10 kilometrin pyörälenkillä Kaukajärven ympäri.

Kivoin liikuntamuoto molempien mielestä on futis, Kasperin kohdalla trampoliinilla hyppiminen tulee perässä hyvänä kakkosena.

Liikuntakortin täyttäminen ei ole ollut hankalaa, vaan jo tuttua juttua. Kasperi kertoi, että he täyttävät korttia päivittäin ja joskus kun ei ole päässyt täyttämään, niin tilannetta korjaillaan parin päivän välein. Isä ja äiti auttavat luonnollisesti.

Omista joukkueistaan kysyttäessä, Estel kertoi, että hänen joukkueensa on tosi kiva. Treeneihin ja peleihin on kuulemma kiva mennä, koska siellä ei sählätä ylimääräisiä. Kasperin joukkueessa on tosi hyvä joukkuehenki, valkut ei turhaan huutele esim. peleissä ja se on kuulemma hyvä juttu. Ja joukkueessa on tietysti kivoja kavereita.

Juttuhetken lopuksi, Kasperi tahtoi lähettää tsempit miesten edustusjoukkueelle Suomen Cupin voittoa varten, eli ei kun tsemiä edustuksen suuntaan!

 

Rekimiehen rykäisy

Liikuntakortti-idean äiti, isä ja kaikkea muuta maan ja taivaan välillä oleva Heli Rekimies muistutteli liikkujia myös syyskuun osalta.

”Tehdään syyskuusta hyvä sporttikuukausi. Muistakaa omalla ajalla harjoitella myös jalkapallotaitoja ja liikkua yhdessä perheen kanssa.”

Muistetaan liikkua myös pimenevissä syysilloissa!

ElokuuKortti2

Onnittelut Kasperi ja Estel!