Vuoden alussa solmittu kolmivuotinen yhteistyö Ilveksen ja Urheilu Mehiläisen välillä on toiminut odotetun mallikkaasti. Yhteistyö on saanut runsaasti kiitosta niin seurajohdolta, valmentajilta, pelaajilta kuin vanhemmiltakin.
Junioreiden lisäksi sopimuksen alle kuuluvat sekä miesten että naisten edustusjoukkueet.

Ilves on saanut yhteistyön myötä käyttöönsä Mehiläisen tapaturmaklinikan sekä oman Ilves-numeron, jonka avulla varmistetaan nopea hoitoon pääsy. Tapaturmapäivystys auttaa esimerkiksi harjoituksissa tai peleissä tapahtuneissa äkillisissä tapaturmissa. Mehiläisellä on erittäin kattava palveluverkosto paitsi Pirkanmaalla niin myös valtakunnallisesti, ja Ilvekselle rakennettu hoitopolku mahdollistaa nopean ja oikeanlaisen hoidon – niin akuuttihoidon kuin kiireettömänkin hoidon suhteen.

Ilves-klinikka panostaa varhaiseen apuun

Ilves-klinikalla hoidetaan junioripelaajien pieniä alkavia vammoja kuten kasvuikään liittyviä jalkavaivoja tai pieniä nyrjähdyksiä. Ilves-klinikka toimii Mehiläisen Kaupin toimipisteessä seuralle nimettyjen fysioterapeuttien vastaanotolla. Mehiläisen ja Ilveksen kumppanuutta yhdistää yhteinen arvopohja, jossa korostuu oppi yhdessä tekemisen kautta.

Edustusjoukkueen sekä huippuvaiheen joukkueiden apuna toimii lisäksi Urheilu Mehiläisen fysioterapeutti joka arkipäivä. Fysioterapeutti kentän laidalla –palvelu mahdollistaa pelaajien fysioterapiaharjoittelun seuraamisen, vammojen kuntouttamisen ammattilaisen silmien alla sekä madaltaa kynnystä palata vamman jälkeen pelikentille.

Urheilu Mehiläinen palvelee kaikkia urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja. Pääpaino on urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa. Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit ja modernit urheilukirurgiaan erikoistuneet verkostot ja sairaalat palvelevat kaikkia liikkujia ympäri Suomen.

Muistakaa myös ladata omiin puhelimiinne Oma Mehiläinen -appi.

1718089766479 80222960 d227 448f bb49 be9878ab64d0 2

Lisätietoja Urheilu Mehiläisen toiminnasta: https://www.mehilainen.fi/urheilu-mehilainen