Ilves jalkapalloon haetan uusia työntekijöitä. Tekijöitä etsitään Ilveksen pyörittämään kerhotoimintaan Messukylän koululle sekä Ilves Futis-Liigan talvitoiminnan tutor-valmentajiksi.

Kerhotyöntekijäksi?

Ilves jalkapallo toimii Tampereen kaupungin palveluntuottajana Messukylän koululla toimivassa aamu- ja iltapäiväkerhossa. Kerhoon etsitäänkin nyt yhtä reipasta, ahkeraa ja ammattitaitoista kerhotyöntekijää.

Kerhotyöntekijän työaika on arkisin pääsääntöisesti kello 12-17 välillä. Ohjaajan viikoittainen työaika on 18-22 tuntia. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kokemus ja osaaminen jalkapallosta tai valmennuksesta katsotaan hakijalle eduksi. Tämän myötä toimenkuvaan voidaan yhdistää valmennus- ja ohjaustyötä Ilves Futis-Liigan talvitoiminnasta, jolloin viikoittaista työtuntimäärää pystytään lisäämään.

Kerhotyöntekijäksi voi hakea tätä kautta: https://bit.ly/ilveskerhotyontekija.

 

Futis-Liigan talvitoiminnan tutor-valmentajaksi?

Ilves Futis-Liigan talvitoiminnassa on mukana noin 1000 pelaajaa.

Futis-Liigan talvitoiminta on motivoituneille harrastepelaajille tarkoitettu alueellinen talviharjoittelukokonaisuus. Ryhmät harjoittelevat 1-2 kertaa viikossa lokakuun alusta maaliskuun loppuun eli työ alkaa lokakuun alussa. Toimintaa järjestetään neljällä eri alueella (Etelä, Pohjoinen, Itä ja Länsi). Haussa on nyt tutor-valmentajia jokaiselle alueelle, eli yhteensä neljä kappaletta.

Tutor-valmentaja toimii Futis-Liigan aluevalmentajan apuna, vastaten harjoitusten ohjaamisesta yhdessä vapaaehtoisvalmentajien kanssa. Talvitoiminnan ryhmät harjoittelevat tiistai- tai keskiviikkoiltaisin sekä lauantaiaamuisin. Viikoittainen työaika on noin 4-8 tuntia.

Talvitoiminnan tutor-valmentajaksi voi hakea täältä: https://bit.ly/ilvestutorvalmentaja.

 

Ilves jalkapallon työntekijänä pääset mukaan Suomen suurimman jalkapalloseuran toimintaan ja työnkuvaan on erikseen sovittaessa mahdollista yhdistää myös muita toimenkuvia.

Hae rohkeasti mukaan!