Jälleen on yksi kuukausi täytetty Liikuntakorttia Ilveksen nuorimpien junioriedustusjoukkueiden osalta.

Toukokuun Liikuntakortti-arvonnassa voittajiksi selviytyivät Ilves T11:n Anni sekä Ilves P11:n Kirin, onnittelut molemmille!

Valitettavasti Kirin ja miesten edustuksen Santeri Haarala eivät päässeet paikalle, kun nimikkopelipaitoja jaettiin, mutta ”Sanden” pelipaita toimitetaan Kirinille myöhemmin.

Näin ollen Anni nimenomaan pääsi yksin haastatteluun toukokuun arvonnan voittajana.

Laidalla viihtyvä Anni on keltavihreän pelaajapolun kasvatti, joka aloitti pelaamisen Ilves Futis-Liigassa, Atalan kaupunginosassa jo ”pikkutyttönä”. Anni saikin sopivasti paidan toiselta Ilves Futis-Liigassa pelaamisen aloittaneelta, naisten edustusjoukkueen varakapteeni Armi Heikkilältä. “Arska” puolestaan on Takahuhdin kaupunginosan kasvatti.

Miten Anni sitten liikkui toukokuun aikana ja millaista Liikuntakortin täyttäminen hänen näkemyksensä mukaan oikein on?

”Olin aika paljon ulkona kavereiden kanssa, pihalla leikin, pyöräilin ja kävelin. Kyllä mää jalkapalloa pelasinkin jonkun verran.”

Mikä on mukavin liikuntamuoto, jalkapallon jälkeen tietysti?

”Ehkä pyöräily, se on ihan hauskaa.”

Liikuntakorttia on nyt täytetty vuoden alusta lähtien. Onko siitä siis tullut jo jonkinlainen rutiini?

”Se on välillä vähän vaikeaa ja välillä unohtelee, mutta…”

Tässä vaiheessa Anni saattaa saada hieman apuja taustalta, että yleensä sunnuntai-iltaisin katsotaan porukalla kalenteria ja mietitään, mitä on viikon aikana tehty.

”Kannattaa muistaa täyttää korttia, että ei jää kuukauden loppuun sen täyttäminen! Ja kannattaa täyttää, vaikka ei aina jaksaisi.”

Loppuun Anni lähetti vielä terveiset joukkueelle, eli terveisiä Ilves T11:n suuntaan!

 

Rekimies suosittelee rehkimään myös kesäkuun helteillä

Ilveksen fyysisen valmennuksen päävalmentaja, voimahahmo Liikuntakortti-idean takaa, “Hellu” Rekimies neuvoo liikkumaan hyvillä keleillä, mutta muistamaan myös nesteytyksen!

”Nyt suosittelen kesäkuulle omatoimista jalkapallon harjoittelua, perheen yhteistä liikuntaa, uimista ja ulkoilua. Kesäkelit suosii liikkumista. Ja muistakaa myös pyöräilyn Kilometrikisa, se on edelleen käynnissä.

Muistakaa juoda tasaisesti päivittäin ja ottakaa vesipullo mukaan, myös omatoimisiin harjoituksiin!”

Toukokuu2