Ilves jalkapallon Liikuntakortteja on täytelty nyt vajaan kymmenen kuukauden ajan. Syyskuun Liikuntakortti-arvontaan palautui taas mukava määrä täytettyjä kortteja ja arvonnan voittajiksi nousivat pelaajat tämän hetken nuorimmista junioriedustusjoukkueista.

Vielä tällä hetkellä Ilves T8:n Iines ja P8:n Eeli olivat syyskuun onnekkaat voittajat, onnittelut molemmille!

Iines ja Eeli saivat itselleen Ilveksen edustusjoukkueiden Inari Salon ja Doni Arifin pelipaidat ja pääsivät luonnollisesti moikkaamaan pelaajia ja heidän kanssaan yhteiskuviin Kaupin urheilupuistossa.

Voittajakaksikko pääsi kertoilemaan omista syyskuun liikkumisista kuin myös syysloman tekemisistäkin. Haastattelu on tehty tiistaina 17. lokakuuta.

 

Mikä on ollut kivaa Liikuntakortin täyttämisessä?

Iines: ”Se on ollut aika mukavaa. Koko ajan kynä sauhuaa ja saa käyttää laskinta, kun laskee tuloksia. Äiti yleensä auttaa.”

Eeli: ”Kun saa paljon tunteja ja saa täyttää sitä korttia.”

Miten liikuitte syyskuun aikana?

I: ”Mä olin huvipuistossa, tosi paljon lenkillä ja sitten oli tosi paljon treenejä. Pyöräilin ja pelasin myös pesistä, harrastan molempia lajeja tällä hetkellä. Pelaan Manse PP:n F-tytöissä.”

E: ”Olin salibandytreeneissä, ulkoilin ja kävin omatoimitreeneissä, jumppasin ja pyöräilin. Harrastan salibandya Pirkkalan Pirkoissa.”

Mikä liikuntamuoto on kivoin?

I: ”Mä tykkään liikkua eniten futiksen, pesiksen, voimistelun ja pyöräilyn kautta.”

E: ”Pyöräily, liikkuminen ja salibandy.”

Mitä olette jo tehneet syyslomalla ja mitä suunnitelmia on?

I: ”Mä otin viikonloppuna rennosti, torstaina mä oon menossa laivalle. Se on ihan mukava, kun on treenitkin tauolla, niin saa huilata.”

E: ”Mää oon käynyt futiskentällä, ollut kavereiden kanssa ja ihan muuten vaan ollut. Ja maanantaina kävin Vuoreksen omatoimitreeneillä.”

Vapaa sana, haluatteko lähettää esim. terveisiä lukijoille?

I: ”Mä voisin lähettää terveisiä mamalle ja papalle, kaikille futiskavereille ja vielä kaikille kavereillekin.”

E: ”Terveisiä kavereille, sukulaisille ja futiskavereille!”

 

Liikuntakortin primus motor, fyysisen valmennuksen päävalmentajan tehtävät jättävä Heli Rekimies jakaa kehuja liikkujille sekä kiittelee omaa kaimaansa.

”Hienosti on tähän asti vuosi mennyt tässä kokonaisliikuntamäärän kohentamisessa. Osa pelaajista on ollut erittäin aktiivisia ja osalla on into hieman hiipunut. Haluankin kannustaa kaikkia ilvesläisiä liikkumaan ja nauttimaan syksystä.

Tässä vaiheessa, kun lokakuun kortit on vielä palauttamatta, kiitän Heli Norolahtea avusta Liikuntakorttikisan käytännön avusta. Ilman vapaaehtoisia ei seura voi toimia.”

 

Muistakaa kaikki jatkaa liikkumista iltojen pimetessä, heijastimia unohtamatta.

Syys9