FC Kuusysin kasvatti, tällä kaudella 10 liigamaalia Ilvekselle iskenyt Silja Tuominen on yksi naisten edustusjoukkueen korkeakouluopiskelijoista. Kuva: Joope Erkkilä.

Syksyn haku korkeakouluopintoihin alkoi syyskuun ensimmäinen päivä ja jatkuu parin viikon ajan 15. syyskuuta asti. Opinnot alkavat tammikuussa 2022. Ilves jalkapallo tarjoaa hyvän vaihtoehdon korkeakouluopiskelujen yhdistämiseen sekä huippu-urheiluun!

Kaksoisura on mahdollistettu yhteistyössä Tampereen Urheiluakatemian, Tampereen korkeakoulujen sekä muiden sidosryhmien kanssa.

“Ilves tukee ja kehittää pelaajien kaksoisura-toimintamalleja. Teemme yhteistyötä oppilaitosten ja Tampereen Urheiluakatemian kanssa tukeaksemme yksilöllisiä ammattimaisen urheilu-uran ja opintojen tai työn yhdistämistä kaikilla toimialoilla ja myös tietenkin korkeakoulututkinnoissa”, kertoo Ilves jalkapallon urheilutoimenjohtaja Janne Räsänen.

Haku on auki keskiviikkoon 15. päivä syyskuuta saakka, tutustu siis koulutustarjontaan ja hae Tampereelle!

Syksyn yhteishaun koulutukset löytyvät täältä: https://beta.opintopolku.fi/konfo/fi/haku/?hakutapa.

Korkeakouluopinnoista Tampereella voi lukea lisää myös yhteistyökumppanina toimivan Tampereen Urheiluakatemian sivuilta: https://tampereenurheiluakatemia.fi/opinnot-korkeakouluissa/.

Naisten pääsarja, Kansallinen Liiga solmi aiemmin tänä vuonna yhteistyösopimuksen tamperelaisen ohjelmistoyritys, myös Ilves Futis-Liigan yhteistyökumppanin, BearIT:n kanssa. Tämän yhteistyön tavoitteena on tukea liigapelaajia yhdistämään ammattimainen jalkapalloilu opiskeluun tai työntekoon. Tästä kaksoisuran mahdollistamisesta voi puolestaan lukea lisää tätä kautta: https://www.kansallinenliiga.fi/news/jokaiselle-subway-kansallisen-liigan-pelaajalle-mahdollisuus-kaksoisuravalmennukseen/.