Nähdään Ratinassa sankoin joukoin lauantaina 27. elokuuta! Kuva: Jimi Soinila.

 

Ratinassa järjestetään lauantaina 27. elokuuta Pirkanmaan kesän suurin jalkapallotapahtuma.

Ratinan Superpäivään ovat tervetulleita kaikki Ilveksen junioriedustuksen, Ilves Futis-Liigan sekä yhteistyöseurojen pelaajat ja heidän läheisensä.

Tapahtuma järjestetään Ilves Futis-Liigan pitkäaikaisen toiminnanjohtajan, Risto ”Rike” Valkealan ja tämän vaimon Tiina Valkealan kunniaksi. Risto on jäämässä ansaituille eläkepäivälle vuoden 2022 päätteeksi. Molemmat päivän kunniavieraat ovat totta kai paikan päällä tapahtumassa ja heitä huomioidaan lauantain aikana eri tavoin.

Superpäivän aikana pelataan kaksi pääsarjatason ottelua: kello kolmelta miesten edustusjoukkue kohtaa Pirkanmaan derbyssä FC Hakan. Kolme tuntia myöhemmin, kello 18:00 naisten edustusjoukkue toivottaa samalle kentälle tervetulleeksi Helsingin Palloseuran.

 

Futis-Liigalla ja junioriedustuksella sekä yhteistyöseuroilla kokoontumiset tapahtumaan

Kaikkia futisliigalaisia, niin pelaajia, valmentajia, toimihenkilöitä kuin kaikkia heidän läheisiäänkin pyydetään kokoontumaan Ratinanniemen puistoon (katso kuva alta) kello 13:45. Futis-Liiga siirtyy kootusti Ratinan stadionille B- ja C-katsomoiden välistä. Stadionin porttien sisäpuolella kaikille nuorille on luvassa munkki- ja pillimehutarjoilu. Stadionilla futisliigalaiset ohjataan oikeisiin katsomonosiin.

Ilveksen junioriedustuksen sekä yhteistyöseurojen pelaajia, valmentajia, toimihenkilöitä kuin kaikkia heidän läheisiään puolestaan pyydetään kokoontumaan Ratinan Olympia-aukiolle, Ratinan stadionin sekä kauppakeskuksen väliin (katso kuva alta) kello 14:15. Tästä ryhmä siirtyy kootusti Ratinan stadionille D-katsomon takaosasta. Stadionin sisäpuolelle nuorille on munkki- ja pillimehutarjoilu.

 

Ratinan kenttakartta versio 01

 

Tapahtuma-alueella erilaista toimintaa

Ratinan stadionin C-katsomon takana, eli Ratinanniemen puolella on lauantaina tapahtuma-alue, jolla on muun muassa erilaisia jalkapalloaiheisia rasteja. Tapahtuma-alue on avoinna 15:45-19:00 välillä. Tapahtuma-alueella voi törmätä myös Ilves-maskottiin, Bubi- ja Helmi-maskotteihin sekä Harri Hylkeeseen!

Rasteja alueella on ainakin seuraavat:

Ilmatäytteinen futiskenttä x2

Futisdarts-taulu

Subsoccer jalkapallopöytä x2

Tasapainolauta x4

Interaktiivinen futisseinä

Kello 17:00-17:15 välille tapahtuma-alueelle saapuu miesten edustusjoukkueen pelaajia sekä ex-Ilves, nykyinen sometähti Ilari ”Ilu” Mettälä. Pelaajat sekä Ilari jakavat nimikirjoituksia ja ottavat yhteiskuvia yleisön kanssa.

 

Päivän ohjelma koottuna:

Kello 13:45 Ilves Futis-Liigan kokoontuminen Ratinanniemen puistossa. Futisliigalaiset lähtevät kootusti porukalla kohti stadionia, jonka sisäpuolella nuorille on munkki- ja pillimehutarjoilu.

Kello 14:15 Ilveksen junioriedustuksen sekä yhteistyöseurojen kokoontuminen Ratinan Olympia-aukiolla, Ratinan stadionin ja kauppakeskuksen välillä. Pelaajat ja läheiset lähtevät kootusti stadionille, sisäpuolella nuorille munkki- ja pillimehutarjoilu.

Kello 15:00 Veikkausliigaa Pirkanmaan derbyn muodossa: Ilves – FC Haka

Kello 15:45 Tapahtuma-alue avautuu C-katsomon takana. Alue on avoinna kello 19:00 saakka.

Kello 17:15 Veikkausliiga-joukkueen pelaajat sekä ex-Ilves Ilari ”Kliffa” Mettälä jakamassa nimikirjoituksia ja ottamassa yhteiskuvia tapahtuma-alueella.

Kello 18:00 Kansallisen Liigan ottelu: Ilves – HPS

Kello 20:00 Kansallisen Liigan joukkueen pelaajat jakamassa nimikirjoituksia ja ottamassa yhteiskuvia A-katsomon takana.

 

Nähdään lauantaina 27. elokuuta Ratinassa!

ratinapelihaka