Hyvää Lapsen oikeuksien viikkoa!

Lapsen oikeuksien viikkoa vietetään 14.-20. marraskuuta. Lapsen oikeuksien viikko on toiminnallinen teemaviikko, jonka tavoitteena on edistää YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen tunnettuutta erityisesti lasten ja nuorten parissa.

Lapsen oikeuksien viikolla vietetään useampia teemaan sopivia “tempauksia”, joista yksi on torstaina 17. marraskuuta pidettävä Pukeudu keltaiseen -päivä, jonka luulisi olevan oikein sopiva päivä Ilves-yhteisölle ainakin värinsä puolesta!

Pukeudu keltaiseen -päivänä pukeudutaan keltaiseen paitaan, housuihin, pipoon, huiviin tai vastaavaan asusteeseen. Keltainen väri kuvastaa ystävyyttä ja kaveritaitoja, joille pyritään tuomaan huomiota päivän aikana. Pukeudu keltaiseen ja osallistu mukaan päivään torstaina!

Lapsen oikeuksien viikosta ja myös Pukeudu keltaiseen -päivästä voi lukea lisää esimerkiksi Tampereen kaupungin sivuilta https://www.tampere.fi/ajankohtaista/2022/11/10/lapsen-oikeuksien-viikolla-pukeudutaan-keltaiseen-ja-lahdetaan tai osoitteesta https://www.lapsenoikeudet.fi/kampanja/lapsenoikeuksienviikko/.