Yhteistyökumppanit ovat merkittävässä roolissa Ilveksen toiminnassa nyt ja tulevaisuudessa. Heidän panostuksensa auttavat pitämään olosuhteet kunnossa ja kustannukset maltillisella tasolla. Ilves haluaa myös huomioida heitä yhä enemmän ja yhtenä osoituksena siitä oli torstainen aamupalatapaaminen.

Mielenkiintoiset aiheet, ja tietysti uuteen stadioniin tutustuminen, houkuttelikin paikalle useita kumppaneita, jotka pääsivät myös tutustumaan toisiinsa hedelmällisten keskustreluiden kautta. Maittavan aamupalan jälkeen tilaisuus jatkui Heikki Tarvaisen avauspuheella sekä tietoiskulla Ilveksen kaudesta 2024. Aiheet olivat erittäin ajankohtaisia ja tärkeitä:

  •     Ilves ja vastuullisuus – Mitä tarkoittaa missio: Jalkapalloa kaikille? (Matti Anttonen)
  • ·   Futis-Liiga, Suomen suurin kortteliliiga – 5000 pelaajaa ja 900 vapaaehtoista (Pekka Huikuri)
  • ·   Ilveksen naisten Kansallisen Liigan joukkue – Yhtenäinen, ammattimainen, nälkäinen (Janne Räsänen)
  • ·   Hybridiakatemia – Näin mahdollistetaan pelaajapolku kv-kentille (Joonas Laurikainen)

Seuraavat kumppanit olivat edustettuina: Asianajotoimisto Tempo Oy:stä, Enermix Oy / Talotohtori 2.0, EuroBrand Finland Oy, Hämeen Liikunta ja Urheilu, Intersport Finland Oy, Koovee ry, LeKi-Futis, Lähitapiola Pirkanmaa, Mehiläinen Oy, Nekapaino Oy, Neva Arkkitehdit, Sammon keskuslukio, Scandic Hotels Oy, Suomen Palloliitto, Talenom, Tallink Silja Oy, Tampereen Pyrintö, Tredu, Tokeen Liikenne Oy, Vepsäläinen Oy sekä Ylöjärven Ilves.

Tilaisuus sai kiitosta kumppaneilta ja antoi selkeän signaalin siitä, että tilaisuuksia kannattaa järjestää jatkossakin. Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan avausottelut herättivät kumppaneissa myös lajalti kiinnostusta.

Tupla avaus 1200 x 800 px

Tupla avaus 1200 x 800 px