Pitkä ja kuuma kesä alkaa kun jalkapallon pääsarjat Veikkausliiga ja Kansallinen Liiga pyörähtävät käyntiin. Miehet ottavat varaslähdön ja aloittavat oman urakkansa jo 6.4. ja naiset puolestaan seuraavat viikkoa myöhemmin eli 13.4. Ilveksen molemmat edustusjoukkueet pelaavat kotiottelunsa uudella Tammelan Stadionilla.

Veikkausliigan avausottelu käynnistyy lauantaina klo 17 ja vastustajaksi saapuu FC Lahti. Varaa paikkasi tähän historialliseen tapahtumaan ja hanki lippusi lippu.fi-palvelusta.

Kansallisen Liigan avausotteluun 13.4. klo 18 alkavaan otteluun saapuu vieraaksi FC Honka. Tässä ottelussa Ilves hakee uutta Kansallisen Liigan yleisöennätystä, joka on tällä hetkellä 1833. Puitteet ovat nyt sitä tasoa, että eiköhän Ilves-perhettä saada liikkeelle sen verran runsaasti, että uusi yleisöennätys siirtyy uudelle tuhatluvullekin. Yhteistyökumppani BearIT tarjoaa otteluun vielä ilmaisen sisäänpääsyn, joten saavu sinäkin paikalle ja ota muutamia ystäviä mukaan!

Molemmat ottelut ovat tapahtumia, joita yksikään ilvesläinen halua jättää väliin. Aloitetaan siis kaudet todella komeasti Tammela keltavihreäksi värjäten!

kausari23vaaka

kausari23vaaka