Ilveksen jalkapallojaosto järjestää Kesän Jalkapalloleirin + Maalivahtileirin Vuoreksessa 3.-7.6.2024. Leirille voi osallistua joko 3 päiväksi tai 5 päiväksi. Leirin toimintapaikkana on Ilveskenttä Vuoreksessa ja toiminta-aika on päivittäin klo 9-15 välillä.

Tyttöjen Jalkapalloleirille otetaan mukaan kaikki 2010–2019-syntyneet, poikien leirille 2011–2019-syntyneet sekä maalivahtien (tytöt/pojat) leirille kaikki 2010–2018-syntyneet. Mukaan ovat tervetulleita kaikki jalkapallo- ja maalivahtitoiminnasta kiinnostuneet pelaajat, seuraan ja taitotasoon katsomatta!

Leirin hinta on 125€/3 päivää tai 175€/5 päivää. Hinta sisältää kahdet harjoitukset päivässä ammattitaitoisten valmentajien johdolla, vakuutuksen ja lämpimän ruuan sekä paljon mukavaa jalkapalloaiheista tekemistä. 3 päivän leirillä saman perheen toisen lapsen hinta on 105 euroa.

Ilves ry jalkapallon tapahtumissa saatetaan valokuvata ja videoida osallistujia. Materiaalia käytetään ainoastaan seuran omiin markkinointitarkoituksiin ja julkaistaan mahdollisesti kotisivuilla ilvesjalkapallo.fiilvesfutisliiga.fi sekä juniorien, naisten ja miesten joukkueiden sometileillä. Julkaisuissa ei mainita henkilöiden nimiä.

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astui voimaan 25.5.2018. Asetus edellyttää, että seuran on saatava suostumus jokaisen henkilön tietojen käsittelyyn. Lomakkeen alareunassa olevalla valinnalla pyydämme rekisteröitymisen yhteydessä suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn sekä suostumuksen seuran lähettämien sähköpostien, tiedotus- ja markkinointiviestien vastaanottamiseen (esimerkiksiseuran uutiskirje).

Ilmoittautuminen Futisleirille on sitova. Ilmoittautumisen voi peruuttaa 7 päivää ennen leirin alkua ilman kuluja (ma 27.5. mennessä). Sen jälkeen peruutetusta paikasta ilman lääkärintodistusta/pakottavaa syytä perimme 75% leirin hinnasta. Jos leiri joudutaan jostain syystä perumaan kokonaan, niin maksut myös palautetaan kokonaan.

Tällä lomakkeella pääset ilmoittautumaan leirille kolmeksi päiväksi, 3.-5.6. (125€)

Tällä lomakkeella pääset ilmoittautumaan leirille viideksi päiväksi, 3.-7.6. (175€)

Tervetuloa lämpimästi mukaan leirille!

 

 

 

Tervetuloa lämpimästi mukaan leirille!