Ilves jalkapallon kanssa yhteistyötä fysioterapian ja fyysisen valmennuksen kanssa tekevä Ilves Plus tarjoaa huippukylmähoitoja. Mitä ihmettä on huippukylmähoito?

Huippukylmähoidoilla pystytään auttamaan erilaisten nivel- ja lihasvammojen kuntoutuksessa. Huippukylmä saa kehossa aikaan thermoshokin, joka lisää kehon omaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja hyvänolon endorfiinien vapautumista.

Hoito kestää kerrallaan vain muutaman minuutin ja toimii tehokkaana keinona elimistön palautumisen tukena.

Plussalla oleva paikallishoitolaite Xcryo ollut nyt käytössä parin kuukauden ajan. Jo tänä aikana on saatu hyvää hoitovastetta junioripelaajien polvi- ja nilkkakipuihin. Myös aikuispelaajien erilaiset nivelsidevammat ja lihasrevähdykset on helpottaneet huippukylmähoidon ollessa tukena.

Ilves Plus tarjoaa Xcryo paikallista huippukylmähoitoa Ilveksen pelaajille hintaan 15€/hoitokerta (-50% alennuksella). Ajanvaraus onnistuu ilvesplus.fi verkkosivujen kautta. Myös muut fysioterapia- ja hierontapalvelut löytyvät saman katon alta.

Nämä kyseiset palvelut ovat myös vanhempien ja toimihenkilöiden käytössä. Tule Ilves Plussalle hoitamaan itsesi kuntoon!

X°CRYO-paikallishoito on suunniteltu käytettäväksi ihon, nivelten ja lihasten tarkkaan, paikalliseen jäähdytykseen eri puolille kehoa. Paikalliskylmähoito lisää liikkuvuutta sekä auttaa lievittämään tulehduksia ja turvotusta.

Käyttäjäkokemuksia:

– Urheilullinen suorituskyky ja palautuminen

– Nopeuttaa lihasten palautumista

– Vähentää maitohappoja

– Lisää liikkuvuutta

– Soveltuu urheiluvammojen, selkä-, niska- ja hartiakipujen, nyrjähdysten ja muiden pehmytkudosvaurioiden hoitoon

– Nopeuttaa aineenvaihduntaa

– Nopeuttaa toipumista vammoista ja leikkauksista

– Helpottaa kroonisia kipuja ja niveltulehduksia

 – Vähentää turvotusta ja nestekertymiä

– Vähentää stressiä

Xcryo1

Fyysisen valmennuksen päävalmentaja Heli Rekimies opastamassa edustusjoukkueen Teemu Jänttiä huippukylmähoidon saloihin.