Ilves ry:n jalkapallojaosto on solminut Pihlajalinnan kanssa yhteistyösopimuksen, joka kattaa kaudet 2021, 2022 ja 2023. Sopimus on jatkoa pitkäaikaiselle ja hyvin sujuneelle kumppanuudelle.

llveksen jalkapallojaoston kehityspäällikkö Toni Hevonkorven mukaan Pihlajalinnan ja seuran kanssa yhdessä luodut toimintamallit ovat toimineet erittäin hyvin.

”Pihlajalinna tarjoaa huippuluokan palvelut pelaajille sekä heidän perheenjäsenilleen. Luonnollisesti pyrimme koko ajan edelleen kehittämään yhteistyötämme sekä urheilijoiden hoitopolkua, yhdessä Pihlajalinnan ammattilaisten kanssa”, Hevonkorpi sanoo.

Uutena osana yhteistyösopimusta mukana on nyt myös Pihlajalinna Bonus.

”Pihlajalinna Bonuksen avulla kaikki ilvesläisten käyttämät Pihlajalinnan palvelut kerryttävät tuloja myös seuralle”, Toni Hevonkorpi muistuttaa.

Bonusta kerryttävät kaikki yksityis- ja vakuutuskäynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa. Työterveyden ja hammashoidon ostot eivät kerrytä bonusta. Liittymällä jäsen tai kannattaja saa käyttöönsä myös Pihlajalinnan vaihtuvat asiakkuusohjelman edut.