Ilves Ry jalkapallojaosto järjestää 1.–3.-luokkalaisille liikunnallisen Talvilomakerhon! Talvilomakerhoon voi ilmoittautua joko kolmeksi, neljäksi tai viideksi päiväksi.

Talvilomakerho järjestetään Vuoreksen koulun tiloissa ja lähiympäristössä. Kerhon toiminta tapahtuu kello 8:30 – 15:30 välisenä aikana maanantaista perjantaihin viikolla 9. Jokaiseen kerhopäivään kuuluvat lounas ja välipala.

Kerhossa järjestetään monipuolista sekä aktiivista toimintaa. Kerhon päätavoitteena on iloinen meininki liikunnan maailmassa. Viikon toiminnasta vastaavat ammattitaitoiset ohjaajat.

Viikon aikana retkeillään lähimaastossa, kokeillaan eri lajeja, leikitään ja pelataan. Käytössä kerhossa on liikuntasali sekä hyvät ulkoilumahdollisuudet. Tarkemmat tiedot ohjelmasta ja aikataulusta ilmoitetaan kerhoon ilmoittautuneille viikon 8 lopulla.

Kerhoon ilmoittautuminen päättyy maanantaina 21.2.2022. Kerho toteutetaan, jos osallistujia on vähintään 20. Kerhoon otetaan enintään 36 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhon toteutumisesta ilmoitetaan hakuajan päätyttyä kaikille ilmoittautuneille.

Kerhoon ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa kerhon voi perua veloituksetta sairaslomatodistuksella. Koronatilanteesta johtuen, pidämme varauksen kerhon järjestämisestä. Kerholaiset ovat vakuutettuja järjestäjän toimesta.

Kerhotarpeen voi valita eri määristä päiviä, jos kerhoon ilmoittautuneen paikallaolopäivät alittavat kolme päivää, kerhomaksu veloitetaan kolmen päivän hinnan mukaan.

Talvilomakerhon hinnasto:

3 päivää 75€

4 päivää 100 €

5 päivää 120€

Ilmoittautuminen on nyt auki ja ilmoittautumislomakkeet löytyvät alta:

Kolmen päivän ilmoittautumislomake

Neljän päivän ilmoittautumislomake   

Viiden päivän ilmoittautumislomake

Lisätietoja Talvilomakerhosta voi kysyä Reetu Kulhualta, !