Poikien Huuhkajaturnaus järjestetään Eerikkilässä torstaista sunnuntaihin 5.-8. elokuuta. Leirille on valittu Suomen lahjakkaimmat 2007-syntyneet pojat ja näistä pelaajista 17 on keltavihreitä pelimiehiä.

Pelaajat ovat Etelän alueen Team Lodin (joka on yhteisjoukkue Lännen alueen kanssa) Aapeli Räsänen ja Oiva Suominen, Lännen alueen Team Kamaran Lauri Sampakoski, Tomas Sovelius, Viljami Lindman ja Juho Rantala, Team Hradeckyn Joel Asikainen, Samuel Soini, Eetu Turkki ja Juho Toivonen ja Team Urosen Severi Kolunsarka, Iiro Huovinen, Niilo Ala-Nikkola, Eetu Mutkala, Elias Tamminen sekä Arttu Tulehmo ja Tobias Kuula, joka valittiin turnaukseen varasijalta.

Turnaukseen lähtee myös muun muassa Ilves P07:n vastuuvalmentaja Jusu Karvonen, jolle kyseinen turnaus saattaakin olla jossain määrin tuttu!

Huuhkajaturnaus käydään 5.-8. elokuuta. Kerro vähän ylipäätään Huuhkajaturnauksesta, mikä on homman idea?

”Kyseessä on pelaajakehitystapahtuma, jossa yhdistyy pelaajatarkkailu, valmennusosaamisen kehittäminen ja nuorten urheilijaksi kasvun tukeminen.”

Mikä on sinun roolisi turnauksessa?

”Oma rooli on toimia päävalmentajana Team Kamarassa, joka koostuu Lännen alueen pelaajista.”

Millä mielin lähdet turnaukseen, onko turnaus tuttu juttu aiemmilta vuosilta?

”Mahtava ja odottava fiilis lähteä turnaukseen! Valmentajana en ole aikaisemmin ollut, mutta pelaajana haettiin poika kotiin silloisesta Pohjola Cupista Tampereen kanssa.”

Mitä odotat turnaukselta? Mikä on tärkein asia mitä lähdet hakemaan?

”Odotan turnaukselta huonosti nukuttuja öitä, tummia silmäpusseja sekä loistavaa joukkuehenkeä! Tärkein asia, jota lähden hakemaan, on kuitenkin turnauksen voitto. Millään muulla ei ole väliä.”

Ketä kaikkia muita Ilveksestä lähtee turnaukseen sinun lisäksesi? Ainakin hienot 17 pelaajaa!

”Ilveksestä lähtee tosiaan 17 peluria, mikä on loistava määrä ja eniten koko turnauksessa. Kaikki ovat paikkansa ansainneet. Valmennuksen puolelta lähtee SVOK Petri ”Pepe” Plym, joka on Team Kamaran Tutor, mv-valmentaja Marko Pirilä sekä valmentaja Jan-Erik Kotka.”

Bonuksena: Menettekö finaaliin saakka, aiotteko voittaa?

”Menemme, voitamme.”

Saa nähdä miten Team Kamaralle, Team Lodille, Team Uroselle ja Team Hradeckylle käy. Turnaus käynnistyy torstaina ja Team Uronen ja Team Hradecky ovat tulessa heti kello 18 alkavissa otteluissa. Tsemppiä turnaukseen pojille!

Huuhkajaturnaukseen, taulukoihin ja koko pelaajalistoihin voi tutustua tarkemmin Palloliiton sivuilla: https://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/pojat/huuhkajaturnaus/huuhkajaturnaus-2021.