Vakuutukset

Futis-Liigan juniorit ja valmentajat

JUNIOREIDEN VAKUUTUS    

Futis-Liigan juniorit ovat vakuutettu tapaturman varalta OP Pohjolassa.
Pohjola Ryhmätapaturmavakuutus tunnus: 16-702-591-9.
Vakuutus korvaa Futis-Liigan otteluissa ja harjoituksissa sekä niihin liittyvillä matkoilla sattuvat tapaturmat.

Toimintaohjeiden vaihtoehdot ajanvaraukseen vahinkotilanteessa:

  1. Soita Pohjolan Terveysmestarille 0100 5225
  • Pyydä varaamaan aika Pihlajalinna Koskiklinikalle haluamallesi asiantuntijalle
  • Terveysmestarin kautta saat suoralaskutusluvan käynnillesi ja suoralaskutustiedot myös tekstiviestillä
  • Pohjolan terveysmestarit palvelevat joka päivä klo 7-23.
  1. Varaa aika Pihlajalinnan nettisivuilta
  • Valitse nettiajanvarauksessa vakuutusyhtiöksi Pohjola Vakuutus ja samalla valtuuta Pohjola Vakuutus ottamaan häneen yhteyttä korvausasian osalta
  • Asiakkaan antama yhteydenottolupa välitetään sähköisesti Pihlajalinnasta Pohjola Vakuutuksen korvaustoimintoon
  • Pohjola Vakuutuksen korvaustoiminto on yhteydessä asiakkaaseen, antaa mahdollisen suoralaskutusluvan ja ilmoittaa sen asiakkaalle tekstiviestillä sekä Pihlajalinnan vakuutuspalveluun
  • Pohjolan korvaustoiminto on avoinna arkisin klo 8-18.

 

 

VALMENTAJIEN VAKUUTUS

OP Vakuutus Oy ja Suomen Olympiakomitea ry ovat allekirjoittaneet sopimuksen liikunnan toiminnanvastuusta sekä vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksesta. Vakuutettuina ovat mukaan liittyneet lajiliitot, liittojen piirit, alueet ja jä- senseurat. Vakuutuksen piirissä on myös Suomen Olympiakomitea ry ja liikunnan aluejärjestöt.
Lue lisää

Vapaaehtoistyön tapaturmavakuutus korvaa seurojen toimeksiannosta vapaaehtoistyötä tekeville sattuvia tapaturmia. ( Esim. kilpailujen ja tapahtumien järjestäminen, valmennus, koulutus, varainhankinta, luottamusmiestyö, toimistotyö ym. ). Myös matkalla työhön tai työstä sattuneet tapaturmat kuuluvat vakuutukseen. Pohjolan Tuplaturva tapaturmavakuutuksen nro on 16-550-119-2.
Vakuutus ei korvaa urheilussa eikä työsuhteissa tapahtuvia tapaturmia.

Toimintaohjeet vahinkotilanteessa
Tapaturmavahingossa:
Suosittelemme tapaturmatilanteessa hakeutumaan hoitoon Pohjola Sairaalaan tai OPn lääkärikumppanille. Kiireellisissä tapauksessa loukkaantunut voi mennä mihin tahansa päivystävään lääkäriin.

Lääkärikumppaneidemme yhteystiedot ja toimintaohjeita löydät osoitteesta vahinkoapu.op.fi tai soittamalla palvelunumeroomme 0303 0303.

Pohjola Sairaalassa tuki- ja liikuntaelinten vammoja hoitavat maamme huippuihin lukeutuvat ortopedit. Varaa aika osoitteessa pohjolasairaala.fi tai soita numeroon 010 2578 100.

Täytä vahinkoilmoitus kirjautumalla verkkopalveluun omilla pankkitunnuksillasi sivulla www.op.fi.
Vakuutuksenottajan tai tilaisuuden järjestäjän tulee tarvittaessa varmentaa tapahtuman ja henkilön kuuluvan vakuutuksen piiriin.
Toimita pyydettäessä tarvittavat selvitykset maksutta OPhen

OP Vakuutus/Yksityistapaturma
Info 6
Tunnus 5010451
00003 VASTAUSLÄHETYS

Merkitse viitteeksi vahinkotunnus, jos se on tiedossa.
OP lääkärikumppanimme löydät osoitteesta www.op.fi.
Korvauksenhakija maksaa hoitokulut ensin itse ja hakee Kelasta sairausvakuutuslain mukaiset korvaukset. Kelasta on haettava korvaukset 6 kuukauden kuluessa siitä, kun kulut on maksettu.
Useimmat hoitolaitokset hoitavat sairausvakuutuksen osuuden Kelasta puolestasi. Tällöin korvaushakemuksen liitteeksi riittävät kopiot alkuperäisistä kuiteista.
Saatuasi Kelasta korvauksen, toimita Kelan antama alkuperäinen korvauslaskelma sekä kopiot Kelaan toimitetuista kuiteista. Liitä mukaan alkuperäiset kuitit kuluista, joista Kela ei maksa korvausta sekä lääkkeiden alkuperäiset maksukuitit, reseptit tai niiden kopiot.

[sponsors style=grid size=small category=jaoston-kumppanit]