Tampereen kaupungin osbu-äänestys on käynnissä! Kuva: Laura Saartoala.

Ilves jalkapallo vaihtaa ensi kesän aikana Leinolan kentälle tekonurmen ja olemmekin tehneet ehdotuksen Tampereen kaupungille osallistuvaan budjetointiin eli osbuun, että kaupunki parantaisi samalla Leinolan kentän yleistä turvallisuustilannetta. Osbu-äänestyksen teemana on tällä kertaa turvallinen arki.

Kentän ympärille ja laidoille tarvitaan aita, jotta kentälle ei tulisi ylimääräistä mopo- ja polkupyöräliikennettä. Aita myös pitäisi pallot paremmin kentällä eikä pienten pelaajien tarvitsisi onkia karanneita palloja vedestä.

Ilves jalkapallo toivoisikin nyt teiltä, jotka käytätte kenttää harjoituksissa, koulussa tai vaikkapa vapaa-aikana osallistumista tähän hankkeeseen.

Käykää äänestämässä, jotta tämä meille kaikille tärkeä hanke etenisi myös toteutukseen. Myös alaikäisillä tamperelaisilla on mahdollisuus antaa äänensä hyvälle asialle. Äänestämään pääsee täältä: https://kysely.tampere.fi/osbu2022

Kenttä on elintärkeä pienille jalkapalloilijoille sekä Leinolan koululle. Tehdään yhdessä hyvää!

Tampereen kaupungin osbu-äänestyksessä on tänä vuonna mukana yhteensä 73 eri vaihtoehtoa. Äänestää voi sunnuntaihin, 22. toukokuuta asti.

Verkossa äänestämisen ohella, äänestäminen on mahdollista myös seuraavissa paikoissa:

  • Tampereen keskusvirastotalo (Aleksis Kiven katu 14-16) keskiviikkona 11.5. kello 12-15
  • Me-talo (Vanha suklaatehdas, Multisillankatu 1) torstaina 12.5. kello 12-15
  • Tesoman hyvinvointikeskus (Tesomankatu 4) tiistaina 17.5. kello 12-15
  • Koilliskeskus (Liikekatu 3) keskiviikkona 18.5. kello 12-15
  • Hervannan kirjasto (Insinöörinkatu 38) torstaina 19.5. kello 12-15