MaPS – ILVES 2-3 (1-1)

Maalit:
11′ Mar Patut 1-0
18′ Elias Tamminen 1-1
56′ Idris Moussa 2-1
59′ Niilo Ala-Nikkola 2-2
70′ Niilo Ala-Nikkola 2-3

Ennen lyhyttä pääsiäistaukoa kohtasi Ilves Maskussa MaPS:n P20 SM-karsintasarjan ottelussa. Pisteet lähtivät tupsukorvien mukana Tampereelle, mikä nosti joukkueen takaisin viimeisen karsijan paikalle. Ilves oli kahdesti tappiolla, mutta nousi lopulta Niilo Ala-Nikkolan kahdella osumalla voittoon.

Päävalmentaja Mikko Raunio kehui joukkuettaan syystäkin.

Helpottava voitto kauden toistaiseksi parhaalla esityksellä. Hatunnosto pojille kurinalaisesta, sitoutuneesta ja päättäväisestä esityksestä! Nousu kahdesti tappioasemasta aina voittoon asti oli järkähtämättömän asenteen ja taistelutahdon seuraus. Meillä oli kehissä erittäin nuori ryhmä, yli puolet avauksesta B-ikäisiä, mutta se mikä kiloissa ja kokemuksessa hävittiin, korvattiin moninkertaisesti tinkimättömällä työnteolla. Isossa kuvassa hallitsimme peliä melko selvästi, mutta marginaalit ovat aina pienet tällä tasolla. Tästä on hyvä lähteä haastamaan nimivahvaa Pori Akatemiaa.

Voitollaan Ilves nousi kuudenneksi eli viimeiselle karsijan paikalle. Paikallisvastustaja NoPS on kolme pistettä edellä ja EsPa puolestaan on Ilveksen kanssa tasapisteissä, mutta heikommalla maalierolla. Seuraavaksi Ilves kohtaa tappiotta lohkon kärjessä oleva Pori Akatemian. Ottelu pelataan sunnuntaina 7.4. klo 15.30 Porin Urheilukeskuksen kentällä.