Kaikki kolme SM-sarjoihin osallistuvaa joukkuettamme pelasivat viikonloppuna. Ainoastaan P17 ylsi voittoon.

P20 kohtasi sunnuntaina SM-karsintasarjassa lohkoa johtavan Pori Akatemian vieraskentällä. Huomattavasti kokeneemmalla kokoonpanolla pelannut kotijoukkue oli Ilveksen pirteästä esityksestä huolimatta tehokkaampi maalein 3-1. Ilveksen maalista vastasi Aku Hämelahti. Ilveksen seuraava ottelu on ensi sunnuntaina Kauppi 3:lla, klo 14 alkavaan otteluun saapuu vieraaksi FC Kirkkonummi.

Päävalmentaja Mikko Raunio oli tuloksesta huolimatta tyytyväinen nuoren joukkueensa edesottamuksiin.

Ryhdikäs esitys erittäin nuorelta ja kokemattomalta joukkueelta. Paria yli-ikäistä ulkomaalaisvahvistustakin peluuttaneen vastustajan avauskokoonpanon keski-ikä oli melko tarkkaan 2,5 vuotta vanhempi kuin meillä, mikä tietysti tarkoittaa huimaa fysiikkaeroa.
Ensimmäisellä puoliajalla puolustimme omaa boksia mallikkaasti, mutta tekeminen pallollisena ei ollut riittävän päättäväistä ja nopeaa. Jälkimmäisellä puolikkaalla saimme omaa hyökkäyspeliämme paremmin käyntiin ja pystyimme luomaan muutaman maukkaan tekopaikan. Lisäsimme myös hieman riskiä rakenteluvaiheessa nostamalla pelaajia ylemmäs, mikä puolestaan avasi kotijoukkueelle entistä vaarallisempia vastaiskuja.
Kokonaisuutena positiivisen puolelle kallistuva suoritus, jossa saatiin kallisarvoista kokemusta varsinkin nuorimmalle kaartillemme. Heillä oli kaksinkamppailuissa vastassaan välillä jopa 5 vuotta itseään vanhempia konkareita.

T18 on jo edennyt karsintavaiheesta varsinaiseen SM-sarjaan ja toisen kierroksen ottelu suuntautui FC Espoon vieraaksi. Kotijoukkue oli ottelussa maalein 2-0 parempi. Ensi lauantainakin Ilveksellä on edessään bussimatka, tällä kertaa kotijoukkueena toimii FC Lahti Mukkulan hallissa.

P17 puolestaan jatkoi vakuuttavia otteitaan SM-karsintasarjassa ja kaatoi lauantaina kärkiottelussa KuPS:n 2-0 varmistellen asemaansa lohkonsa kärjessä. Ilveksen maalit iskivät Juho Toivonen ja Elias Tamminen. Sunnuntaina Ilves matkaa Vaasaan VPS:n vieraaksi.

Päävalmentaja Iikka Miettinen analysoi ottelua seuraavasti.

P17 pelasi erittäin kypsän ja tasapainoisen pelin KuPS:aa vastaan. Peli oli meillä hyvin kontrollissa käytännössä läpi ottelun vaikka KuPS oli myös valmistautunut otteluun todella hyvin ja kyseessä on erittäin hyvin valmennettu joukkue. Meidän pelaajien fokus oli pelissä oikeissa asioissa ja jokainen kentällä ollut pelaaja teki kaikkensa joukkueen menestyksen eteen, mikä johti myös hyvään tulokseen.