Mostafa Modabberian hyppää Ilveksen uudeksi tyttöjen talenttivalmentajaksi. Kuva: Mikko Merikari.

 

Mostafa Modaberrian on valittu uudeksi Ilveksen tyttöjen talenttivalmentajaksi.

”Mosse” on ehtinyt keräämään kokemusta paristakin eri kaupungista ja seurasta, Ilvekseen hän siirtyy Espoon Palloseuran ikäluokkavalmentajan tehtävistä.

Mostafa korvaa tehtävässä Biran Jengin, joka siirtyi HJK:n organisaatioon. Kiitoksia Biranille ja tsemppiä Helsinkiin!

Marraskuussa uudessa roolissaan aloittava tyttöjen talenttivalmentaja sai kertoa itsestään hieman lisää.

 

Kerrotko hieman itsestäsi, kuka on uusi Ilveksen tyttöjen talenttivalmentaja Mostafa Modabberian?

”Alun perin Iranista kotoisin oleva jalkapallon monitoimimies. Vaativan rento ja huumoriakin löytyy.”

Millä fiiliksillä tulet Tampereelle ja Ilvekseen, miksi päätit hakea talenttivalmentajan työtä?

”Olen kuullut sekä Ilveksestä että Tampereesta paljon hyvää, joten erittäin hyvillä fiiliksillä tulossa. Prosessi johon nyt pääsen mukaan on erittäin haasteellinen, mutta varmasti myös opettavainen. Lisäksi Ilves on ympäristönä hyvin arvostettu ja odotan innolla, että pääsen aloittamaan työt Ilveksessä.”

Toimit vuosien ajan Porissa FC Jazzissa ja nyt viimeisimpänä Espoon Palloseurassa. Avaatko vielä tarkemmin omaa jalkapallo- sekä valmentajataustaasi?

”Seuratyössä olen päässyt toimimaan erilaisissa tehtävissä. Valmentamisen aloitin pelaamisen ohella vuonna 2006 Kauklahden Pyrinnössä (KaPy). Vuonna 2009 opiskeluiden takia muutin Poriin ja FC Jazzissa pyörähti 10 vuotta. FC Jazzissa valmentamisen lisäksi viimeiset 5 vuotta toimin toiminnanjohtajana.

2019 päätin panostaa valmentamiseen täysipainoisesti ja siirryin Espoon Palloseuraan. EPS:ssä olen toiminut neljän vuoden aikana eri ikäluokissa ikäluokkavalmentajana.”

Siirryt Ilvekseen Espoon Palloseuran tyttöjen Akatemian ikäluokkavalmentajan roolista. Millaista ikäluokkavalmentajana toimiminen on ollut, minkälaisia asioita otat mukaan uuteen työtehtävään?

”Ikäluokkavalmentajan pitää katsoa kokonaisuutta, eli että ikäluokassa pelaajat, valmentajat sekä toimihenkilöt kehittyvät koko ajan. Tämä on opettanut tosi paljon ja uskon, että juuri kokonaisuuksien hahmottaminen onkin yksi vahvuuksistani, joka tulee näkymään jatkossakin.”

Mitä odotat kaikista eniten uudelta talenttivalmentajan pestiltäsi?

”Odotan innolla, että päästään uuden valmennustiimin kanssa käynnistämään prosessia, jossa kehitetään pelaajia ammattilaiskentille.”

 

Ilves ry. jalkapallon urheilutoimenjohtaja Janne Räsänen toivottaa uuden tyttöjen talenttivalmentajan tervetulleeksi Manseen.

“Saamme Mossesta intohimoisen ja kehityshaluisen pelaajakehittäjän, jolla on mittava kokemus suomalaisesta seuratoiminnasta eri rooleissa.

Tyttöjen talenttivalmentajan tehtävä on auttaa pelaajia arjessa sekä kentällä ja luoda mahdollisuuksia tavoitella ammattijalkapalloilijan unelmaa yhdessä naisten kakkosjoukkueen ja B-tyttöjen valmennustiimien kanssa, kohti naisten liigajoukkuetta ja uutta Tammelan stadionia.

Tervetuloa Ilvekseen, Mosse!”