Ilveksen Taitoleiri Kauppi Sports Centerissä 13.–15. heinäkuuta

Ilves jalkapallon Taitoleiri järjestetään ensimmäistä kertaa keskiviikosta perjantaihin 13.–15. heinäkuuta.

Leirin ohjelma on syntynyt useista pyynnöistä yhdistää uudella tavalla lasten ja nuorten monipuolisten motoristen taitojen kehittäminen sekä jalkapallon lajiharjoittelu innostavassa ja motivoivassa ympäristössä. Leiripaikkana toimii Kauppi Sports Centerin Trampolin Park Wild (trampoliinit) ja monipuolinen taitoharjoitusalue sekä futsalkentät.

Leiri on tarkoitettu lisäharjoitteluksi D13-F8-ikäluokkien motivoituneimmille pelaajille. Laadukkaan kokemuksen takaamiseksi paikkoja on rajoitettu määrä.

Tervetuloa mukaan ensimmäistä kertaa järjestettävälle Taitoleirille: bit.ly/taitoleiri2022.

Ilves x OrsaSport Potkutekniikka® -leiri Kaupissa 1.–2. elokuuta

Ilves järjestää yhdessä OrsaSportin ja Eeva-Maria Saaren kanssa Potkutekniikkaleirin Kaupin urheilupuistossa maanantain ja tiistain välillä 1.–2. elokuuta.

Eeva-Maria Saari on työskennellyt satojen junioripelaajien kanssa kahdentoista vuoden ajan ympäri Suomea potkutekniikkaleireillä ja yksityistunneilla. Saari on tunnettu myös usean suomalaisen huippujalkapalloilijan henkilökohtaisena potkutekniikkavalmentajana, ja hän on työskennellyt isojen eurooppalaisseurojen ja huippuakatemioiden pelaajien kanssa (Espanja, Hollanti, Portugali).

Leiri on suunnattu kaikille 8-15-vuotiaille tyttö- ja poikapelaajille, pelipaikkaan ja seuraan katsomatta.

Leiri sisältää aina kahdet harjoitukset päivässä OrsaSport Potkutekniikka® Eeva-Maria Saaren ja OrsaSportin oman koulutetun valmennustiimin johdolla, leiripaidan, vakuutuksen ja lämpimän ruuan sekä paljon mukavaa jalkapalloaiheista tekemistä.

Tervetuloa Potkutekniikkaleirille: bit.ly/potkutekniikkatampere.

potkutekniikkaleiri