Naisten edustusjoukkueen Nella Kettunen (KaaPo-kasvatti) opiskelee tuotantotaloutta Tampereen yliopistossa. Kuva: Joope Erkkilä.

Toisen asteen yhteishaku loppui juuri, mutta eräs toinen yhteishaku on käynnissä, nimittäin korkeakoulujen kevään toinen yhteishaku!

Korkeakoulujen kevään 2022 toinen yhteishaku aukesi 16. maaliskuuta ja jatkuu maaliskuun toiseksi viimeiseen päivään, eli keskiviikkoon 30. päivä asti.

Ilves tekee Tampereen alueen korkeakouluista yhteistyötä Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa ja tarjoaakin Suomen parasta toimintaympäristöä myös korkeakouluopiskelijoille.

Naisten edustusjoukkueesta yliopistossa opiskelevat muun muassa Emmaliina Tulkki, Nella Kettunen ja Silja Tuominen. Miesten kakkosjoukkueesta opiskelevat esimerkiksi Jonne Koistinen ja Juuso Yli-Rajala.

Korkeakoulujen yhteishakuun sekä opiskelutarjontaan voi tutustua Opintopolun verkkosivuilla.

Lisätietoja Ilveksen, pelaajakehitystoiminnan ja korkeakoulujen yhteishaun osalta antavat Ilveksen jalkapallojaoston urheilutoimenjohtaja Janne Räsänen, 040 7495 199,  sekä talenttivalmentajat Joonas Laurikainen (pojat) ja Biran Jeng (tytöt), ja aikuisten edustusjoukkueiden päävalmentajat Toni Kallio (miehet), ja J-P Berg (naiset), .

Koulujen opinto-ohjaajien yhteystiedot löytyvät oppilaitosten omilta sivuilta!