Kiinnostaako valmentaminen juniorijalkapallon parissa? Oletko motivoitunut, valmis oppimaan ja kehittymään tai jopa kenties liikunta-alan ammattilainen?

Jos vastasit johonkin yllä olevista kysymyksistä kyllä, niin hae juniorivalmentajaksi Suomen suurimpaan junioriseuraan, jossa saat työskennellä valtakunnan parhaimpiin kuuluvien lasten ja nuorten kanssa.

Ilves jalkapallo etsii valmentajia nimenomaan seuran junioriedustusjoukkueisiin sekä poikien että tyttöjen puolelle. Nuorimmat, tänä syksynä perustettavat junioriedustusjoukkueet on suunnattu 2014-syntyneille pojille ja tytöille.

Valmennustyöhön voi olla mahdollista yhdistää seuran aamupäivä- ja iltapäiväkerhotoimintaa sekä muita tehtäviä.

Suomen suurimpana junioriseurana Ilves haluaa kehittyä jatkuvasti, mutta myös kehittää toimijoita! Ilves järjestää Palloliiton lasten- ja nuorten vaiheen valmentajakoulutukset seuran sisäisesti. Koulutukset ovat kohdennettu kaikille Ilveksen sekä Ilveksen yhteistyöseurojen valmentajille. Palloliiton valmentajakoulutuksien lisäksi Ilves kouluttaa laajasti seuran sisäisesti teemakoulutuksia.

Valmennustiimeihin haetaan henkilöitä, joilla on intoa työskennellä junioripelaajien kanssa sekä kykyä sitoutua Ilves jalkapallon valmennuslinjaan!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Ilves jalkapallon valmennuspäälliköihin:

Jouko Turunen (pojat)

Anssi Ylinen (tytöt)