Eri ikäkausien maajoukkuevalmentajat ovat valinneet ryhmiään maaotteluihin sekä leireille elo- ja syyskuulle. Keltavihreitä pelaajia on jälleen nähty hieno määrä pelaajalistoilla!

Pikkuhuuhkajat

Pikkuhuuhkajien eli alle 21-vuotiaiden päävalmentaja Juha Malinen valitsi maaotteluihin Viroa sekä Kroatiaa vastaan miesten edustusjoukkueen pelaajista puolustaja Mikael Alménin ja maalivahti Rasmus Leislahden.

Ryhmään valittiin myös juuri Italiaan ja U.S. Leccen organisaation siirtynyt Eetu Mömmö sekä Ranskan Toulousessa vaikuttava Naatan Skyttä.

Koko ryhmä ja uutinen Palloliiton sivuilla: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/pikkuhuuhkajat-nimetty-viro-ja-kroatia-otteluihin.

U19-pojat

Miesten edustusjoukkueen maalivahdeista myös Eetu Huuhtanen valittiin maaotteluihin! Kyseessä on Peter Lundbergin vetämä Minihuuhkajien U19-ryhmä, joka kohtaa kahdesti syyskuussa Ruotsin.

Koko ryhmä ja uutinen Palloliiton sivuilla: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u19-pojat-nimetty-syyskuun-ruotsi-otteluihin.

U17-tytöt

Maajoukkuevalmentaja Marko Saloranta valitsi syyskuussa pelattaviin Tanska-otteluihin kolme Ilves/2-joukkueen pelaajaa. Maaotteluihin valittiin MuSa:sta aiemmin Ilvekseen siirtynyt Helmi Perkaus, Elli Mäkipelkola sekä Olivia Mikkonen.

Päävalmentaja Saloranta puhuu Palloliiton sivuilla Mikkosesta näin:

”Loukkaantumistilanne on mennyt positiivisempaan suuntaan ja sitä kautta ryhmä on leventynyt edelleen. Ilveksen Olivia Mikkonen on nyt ensimmäistä kertaa maajoukkuetapahtumassa mukana, hän on esiintynyt hyvin nousujohtoisesti ja ansainnut paikkansa.”

Koko ryhmä ja uutinen Palloliiton sivuilla: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u17-tytot-nimetty-syyskuun-tanska-otteluihin.

U17-pojat

U17-poikien alkuperäiset maaottelut Islantia vastaan siirrettiin elokuun alusta, mutta maajoukkueryhmä kokoontui kuitenkin pääkaupunkiseudulla, pelaten harjoitusotteluita. Tuohon alkuperäiseen Erkka V. Lehtolan ryhmään valittiin mukaan Daniel Armstrong ja Jere Riissanen. Riissanen joutui valitettavasti jättämään leirityksen välistä.

Koko ryhmä ja uutinen Palloliiton sivuilla: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u17-pojat-nimetty-islanti-maaotteluihin.

U16-pojat

2006- ja myöhemmin syntyneiden poikien Eerikkilän maajoukkueleirille valittiin kolme Ilves-pelaajaa. Ikäluokan päävalmentaja Kai Nyyssösen 29 nimeä kattavaan ryhmään mahtuivat mukaan maalivahti Johannes Viitala sekä kenttäpelaajat Juho Lähteenmäki ja Konsta Lintilä.

Koko ryhmä ja uutinen Palloliiton sivuilla: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u16-pojat-nimetty-elokuun-maajoukkueleirille.