Pitkäjänteistä yhteistyötä Ilveksen jalkapallon hyväksi

Vuonna 2009 alkanut yhteistyö Turtolan K-citymarket -kauppiaiden Kati ja Marko Vainikaisen ja Ilveksen jalkapallojaoston kanssa on syventynyt pitkäjänteiseksi kumppanuudeksi kuluneen 15 vuoden aikana. Yhteistyö alkoi K-Plussa -yhteistyönä ja matkaan on mahtunut monia eri tukimuotoja välineistä joukkueiden sponsorointiin.
 
K-Plussa -yhteistyön summa juniorijoukkueille on ollut vuositasolla 30 000 euron luokkaa. Vastavuoroisesti K-Citymarket Turtola on saanut näkyvyyttä joukkueiden pelipaidoissa ja julkaisuissa. Kauppias Marko Vainikainen kokee erityisen tärkeänä tukea juniorien mahdollisuutta kehittyä aina huipputasolle saakka.
 
”Vanhana pelurina on hienoa päästä tukemaan nuoria jalkapallon saralla. Pelitaitojen lisäksi joukkueurheilu tarjoaa tärkeää oppia ryhmässä toimimisesta ja yhteisen tavoitteen asettamisessa sekä tavoittelussa. Erityisesti minua miellyttää seurata nuorista omista junioreista nousseita huippupelaajia kuten Santeri Haaralaa ja Lauri Ala-Myllymäkeä unohtamatta Juho Talvitietä, joka on 19-vuotiaana juuri kutsuttu Suomen maajoukkueen mukaan. Ilveksen junioripolusta pitää olla mahdollisuus nousta omalle huipputasolleen niin pelaajana kuin joukkueen jäsenenäkin”
 
”Valmentajan ja oman kodin tuki ja kannustus ovat avaintekijöitä tällaisille menestystarinoille. On myös tärkeää, että nämä osapuolet puhaltavat yhteen hiileen ja kummankin roolit ovat selvät. Valmentajan ohjaus ja kannustus ovat pääroolissa pelillisellä puolella, kotijoukkojen tuki on elintärkeää harrastuksen mahdollistajana.”
 

K-Citymarket Turtolan tuki Ilveksen valmennusosaamisen kehittämiseen

Ilveksen pääyhteistyökumppanina toimivan K-Citymarket Turtolan tuki on kohdistettu eri vuosina tarpeen mukaan eri kohteisiin. Tällä kaudella K-Plussa yhteistyö kohdistuu valmennusosaamisen kehittämiseen. Mitä osaavampia valmentajia saamme kehitettyä, sitä parempaa valmennusta voimme tarjota toiminnassa mukana oleville lapsille ja nuorille. 
 
Ilves on pelaaja- ja toimijamäärältään Suomen suurin jalkapalloseura 6000 rekisteröityneellä pelaajalla ja 1100 vapaaehtoistoimijalla. Valmentajat ovat merkittävimmässä roolissa olevat toimijat, jotka vaikuttavat seuran pelaajakehitykseen, ja heidän tukeminen auttaa pelaajia tulemaan entistä paremmiksi pelaajiksi.
 
Ilveksellä on työskennellyt erillinen valmennusosaamisen kehittäjä, Matti Tuominen, jonka toimenkuvaan ovat kuuluneet mm. valmennuskoulutusten järjestäminen, valmentajien tutorointi sekä yhteistyöseuratoiminnan kehittäminen. Seuran vuosittaisena tavoitteena on saada tarjottua seurayhteisölle 1000 koulutuspaikkaa eri tilaisuuksissa.
 
K-Plussa yhteistyön kautta saatava tuki kertyy K-Citymarket Turtolassa tehtävien ostosten perusteella. Oman plussakortin pääsee rekisteröimään Ilves jalkapallolle tukea tuottavaksi www.plussa.fi sivustolla. Sponsorointi-sivulla tuen voi kohdistaa koodilla SP0088 Ilves jalkapallolle, koodilla SP0089 Ilveksen Futis-Liigaan tai koodilla SP10040 Ilveksen futsaltoimintaan.
 
Henkilökohtaiset K-Plussa-etusi jatkuvat täysin normaalisti ja rekisteröinnillä voit kohdistaa lisätukea Ilvekseen.
 
Ilves on pystynyt K-Citymarket Turtolan tuella tukemaan eri toimintojaan monipuolisesti. Tuki kohdistettiin viime vuonna aluevalmennukseen, joka onkin saatu kehitettyä uudelle tasolle. Valmennusosaamisen kehittämisessä on haussa myös uusia avauksia entistä vaikuttavamman koulutustoiminnan mahdollistamiseksi. Mitä osaavampia valmentajia saamme kehitettyä, sitä parempaa valmennusta voimme tarjota toiminnassa mukana oleville lapsille ja nuorille.
 
Jos et ole vielä rekisteröinyt omaa K-Plussa korttiasi Ilves jalkapalloa tukevaksi, muista tehdä se www.plussa.fi sivuston Sponsorointi-kohdan kautta. Koodi SP0088 kartuttaa tukea Ilves jalkapallolle, koodi SP0089 Ilves Futis-Liigalle ja koodi SP10040 Ilveksen futsaltoimintaan.
K Plussa yhteistyo