Ilves-päivä järjestetään tänä vuonna keskiviikkona 16.8.2023 klo 15:00-21:00 Särkänniemen huvipuistossa!

Ilves-päivän tarkemmasta ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin. Tapahtumassa ovat esittelyssä kaikki seuran lajit ja paikalla ovat muun muassa pääsarjajoukkueet jalkapallon ja jääkiekon puolelta. Tule siis tapaamaan edustusjoukkueiden pelaajia, hakemaan nimikirjoituksia ja viettämään hauska ilta Särkänniemessä yhdessä suuren Ilves-perheen kanssa!

Ilves-päivän musiikista vastaa tuttuun tapaan DJ Juissi ja tapahtuman juontavat Sami Hintsanen ja Sara Perttunen. Paikalla Särkänniemessä on tietenkin myös Ilves-maskotit sekä Ilveksen tanssiryhmä Leaders League.

 

Ilves ry:n jäsenet ilmaiseksi Ilves-päivään

Ilves ry tarjoaa kaikille alle 18-vuotiaille jäsenilleen ilmaisen rannekkeen. Aikuisjäsenilleen Ilves ry tarjoaa ilmaisen pääsylipun huvipuistoalueelle. Ilves junioriedustuksen kaikki juniori-ikäiset pelaajat saavat siis rannekkeet Ilves-päivään, täysi-ikäiset pääsylipun.

 

Maksulliset pääsyliput ja rannekkeet

Ilves-päivän rannekkeita ja pääsylippuja myydään ennakkoon. Rannekkeen hinta on 20 euroa ja pääsylipun 5 euroa. Rannekkeita ja pääsylippuja on saatavilla vain rajoitettu määrä! Hankithan omasi ajoissa! Rannekkeiden ja pääsylippujen tilaus onnistuu lomakkeen kautta: Ilves-päivän rannekkeiden ja pääsylippujen tilaaminen.

 

Ilves-päivän rannekkeiden ennakkomyyntipisteet ovat:

  • · Ilves-Kauppa, Kansikatu 3, Nokia Arena (Koskikeskuksen pop-up myymälä toukokuun ajan!)
  • · Valokuvia Timo Peltomaa, Harjuntausta 7 (K-Citymarket Lielahti), vain käteismyynti
  • · Vuoreksen Ilves-Kenttä, Vuoreksen puistokatu 62
  • · Ilves ry:n toimisto, Rieväkatu 12

 

Lisätietoja tapahtumasta Ilves ry:n verkkosivuilla: https://ilvesry.fi/ilves-paiva/.

Tehdään yhdessä Särkänniemestä keltavihreä, nähdään elokuussa!