U17- ja U18-pojat pelasivat leiriviikon päätteeksi ottelun, jonka vanhemmat pojat voittivat lukemin 2-1. Nuorempien ainokaisen iski Leo Kyllönen. Vasemmalta: Badreddine Bushara, Linus Rönnberg, Leo Kyllönen, Noel Hasa ja Eetu Huuhtanen.

Keltavihreitä värejä on viime aikoina joko esiintynyt maajoukkueiden riveissä tai valittu maajoukkueleireille mahtava määrä.

Pikkuhuuhkajien maaotteluihin Ruotsia ja Slovakiaa vastaan valittiin miesten edustuksen pelaajista Eetu Mömmö, Mikael AlménKalle KatzRasmus Leislahti ja Momodou Sarr. Mömmö ja Almén aloittivat molemmat maaottelut ja heidän lisäkseen Katz oli avauskokoonpanossa Slovakiaa vastaan.

Poikien U17- ja U18-maajoukkueiden leireillä ja joukkueiden välisessä harjoitusottelussa pelasi peräti viisi keltavihreää: Badreddine Bushara ja Leo Kyllönen U17-maajoukkueessa ja Linus RönnbergNoel Hasa sekä Eetu Huuhtanen U18-maajoukkueessa.

U18-tyttöjen kesäkuun maajoukkueleirille 9.-13. päivä valittiin naisten edustusjoukkueen Armi Heikkilä, Hilkka Koskinen, Sofiat Laine ja Määttä sekä KuPS:sta lainalle Ilvekseen saapunut Anna-Stina Simonen. Heidän lisäkseen leirille lähtee sekä llves/2:n ja HJS:n pelaaja Tuuli Viinikka.

U16-poikien kesäkuun pelileirille valittiin Daniel ArmstrongJaakko MoisioJere RiissanenJuho Talvitie sekä Lucas Väyrynen.

U16-tyttöjen kesäkuun maajoukkueleirille puolestaan valittiin puolestaan Matilda Sarlin ja Helmi Perkaus, joka siirtyi keväällä Ilvekseen Musan Salamasta.

2006-syntyneiden poikien Etelän ja Lännen yhteis-/pelileirille valittiin Topi AlaKonsta LintiläJuho LähteenmäkiKonsta ManninenNico RajalaOssi RättäriOtto TykkyläinenJohannes Viitala ja Rasmus Väisänen.

Hyvä keltavihreät!