Ilves kesäkerho järjestetään Vuoreksessa 7.-24. kesäkuuta! Kesäkerho on tarkoitettu 1.-3.-luokkalaisille.

Ilves kesäkerho pidetään Vuoreksen Ilves-kentällä ja kentän viereisessä Ilves-kahviossa. Kerhon toiminta on kello 8:30-15:30 maanantaista perjantaihin.

Kerhossa ruokaillaan päivittäin Vuoreksen koululla ja ruokailu sisältyy kerhomaksuun. Kesäkerhossa järjestetään monipuolista aktiivista toimintaa, jossa
jokaiselle löytyy jotain. Kerhon toiminnasta vastaavat ammattitaitoiset keltavihreät ohjaajat, jotka haluavat tarjota lapsille elämyksiä.

Kerhossa retkeillään lähimaastossa, kokeillaan eri lajeja ja tutustutaan perinneleikkeihin. Lisäksi viimeisellä viikolla järjestämme Juhannusolympialaiset. Tarkemmat tiedot ohjelmasta ja aikatauluista ilmoitetaan toukokuun lopussa.

Kesäkerhoon ilmoittautuminen päättyy perjantaina 30. huhtikuuta. Kerho toteutetaan, jos osallistujia on vähintään 20 per viikko. Kerhoon otetaan enintään 36 kerholaista ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhon toteutumisesta ilmoitetaan hakuajan päätyttyä.

Kerhoon ilmoittautuminen on sitova. Sairastumistapauksissa kerhon voi perua veloituksetta sairauslomatodistuksella. Koronatilanteesta johtuen, Ilves pitää varauksen kerhon järjestämisestä. Kerholaiset ovat vakuutettu järjestäjän toimesta.

Kesäkerhon hinnasto on:

3 viikkoa 265 €
Yksittäinen viikko 95 €
Juhannusviikko (4 pv ma-to) 80 €
Kerhoon voi ostaa 3 viikon paketin tai yksittäisen viikon.

Leirille voi ilmoittautua täällä: bit.ly/kesäkerho. Lisätietoa leiristä puolestaan antaa Kreetta Kulhua, .

Tervetuloa mukaan Ilves kesäkerhoon!