Ilves järjestää Syysloman Futisleirin, maanantaista keskiviikkoon 16.-18. lokakuuta. Toimipaikkana toimii Vuoreksen Ilves-kenttä ja toiminta-aika leirillä on päivittäin kello 9-15.

Futisleirille otetaan mukaan kaikki 2010-2018-syntyneet tytöt sekä 2011-2018-syntyneet pojat. Mukaan ovat tervetulleita kaikki jalkapallosta kiinnostuneet pelaajat seuraan ja taitotasoon katsomatta! Futisleirille voi ilmoittautua tätä kautta: https://bit.ly/syysloma23.

Futisleirin hinta on 110 euroa. Hinta sisältää aina kahdet harjoitukset päivässä Ilveksen ammattitaitoisten valmentajien johdolla, vakuutuksen ja lämpimän ruuan sekä paljon mukavaa jalkapalloaiheista tekemistä.

Huomioithan, että ilmoittautuminen Syysloman Futisleirille on sitova. Ilmoittautumisen voi peruuttaa 7 päivää ennen leirin alkua ilman kuluja (ma 9.10. mennessä). Sen jälkeen peruutetusta paikasta ilman lääkärintodistusta/pakottavaa syytä perimme 75% leirin hinnasta. Jos leiri joudutaan jostain syystä perumaan kokonaan, niin maksut palautetaan kokonaan.

Nähdään syyslomalla!