Marraskuun Kuukauden vapaaehtoiseksi on valittu Ilves T13 -joukkueessa toimiva Hanna Johansson! Hannalta löytyy monipuolista harrastus- ja liikuntataustaa ja paljastuipas sekin, että Hannahan on Ilves Futis-Liigan kasvatti! 

Hanna saa marraskuun vapaaehtoisena tuotteen Ilves jalkapallon kaupasta: https://ilvesedustus.fi/kauppa/.

Onneksi olkoon Kuukauden vapaaehtoisen valinnasta! Miltä nyt tuntuu?

”Kiitos. Ihan mukavaltahan tämä tuntuu.”

Kuka olet ja mitä teet? Niin omassa Ilves-joukkueessa kuin ”oikeassa” elämässä?

”Olen Hanna Johansson, tänä syksynä aloittaneen Ilves T13 -joukkueen huoltaja. Työskentelen ”oikeassa elämässä” yrittäjänä: hierojana, hierojakouluttajana sekä liikunnanohjaajana.”

Kuinka innostuit lähtemään mukaan toimintaan?

”Jalkapallon pariin päädyin lapsena seuratessani siskoni jalkapallotreenejä Ilveksen kaupunginosajoukkueessa Kämmenniemessä. Se näytti mukavalta touhulta, mutta koska omalle ikäluokalleni ei tyttöjen joukkuetta siellä ollut, niin aloitin poikien mukana treenaamisen ja siirryin pian lähimpään oman ikäluokan tyttöjoukkueeseen Olkahisiin. Pelasin B-tyttöihin asti Ilveksen kaupunginosissa.

Huomasin oman lapsenikin pitävän kovasti jalkapallon kuljettamisesta jo 2-vuotiaana. 3-vuotiaana hän sitten aloittikin jalkapalloilun. Viime kaudella minua kysyttiin huoltajaksi lapseni joukkueeseen ja ilmoittauduin tänä vuonna samaan tehtävään koska viihdyin siinä hyvin.”

Onko sinulla aiempaa kokemusta vapaaehtoishommista urheiluseurassa?

”Itse asiassa on! Toimin 14–19-vuotiaana lasten kansantanssiohjaajana nuorisoseurassa. Siitä ehkä lähtikin alkusysäys liikunta-alalle.”

Oletko oppinut joitain uusia asioita vapaaehtoisena?

”Olen huomannut, että Ilveksellä on asiat hienosti organisoitu ja toiminta on ammattimaista.”

Tästä isot pisteet Hannalle!

Ikäluokan päävalmentaja Henri ”Henkka” Kruus sanoi sinusta näin: ”Hanna on ottanut huoltohommat hanskaan hienosti heti avoimista harjoituksista alkaen.” Lämmittääkö tällainen mieltä?

”Kyllä lämmittää. Kiitos Henkka!”

Onnittelut marraskuun Kuukauden vapaaehtoiselle!