Ilveksen nuorimmat tyttöjoukkueet järjestävät avoimen jakson maaliskuussa. Avointen harjoitusten tarkoituksena on antaa mahdollisuus päästä tutustumaan jalkapalloon Ilveksen junioriedustusjoukkueessa. Mukaan harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki liikunnasta ja lajista innostuneet.
 
Junioriedustusjoukkuetoiminta on ympärivuotista toimintaa, joka tarjoaa parhaimmillaan lapsille loppuelämän mittaisia matkoja yhdessä muiden kanssa ja hienoja elämyksiä. Junioriedustusjoukkueessa päivittäinen toiminta on laadukasta ja pelaajia kehitetään joukkueurheilijoina yksilöllisesti sekä kokonaisvaltaisesti, kasvatuksellisen otteen kuuluessa olennaisena osana pelaajakehitykseen.
 
2015 tyttöjen joukkue on perustettu marraskuussa 2022 ja mukana on 27 innokasta jalkapalloilijaa. 2016 tyttöjen joukkue on nuorin junioriedustusjoukkue, joka on perustettu marraskuussa 2023 ja käynnissä on nyt ensimmäinen kausi 19 pelaajan kanssa.
 
Molemmissa joukkueissa on keskimäärin kolme tapahtumaa viikossa. Pelitoimintaa junioriedustusjoukkueissa on paljon ja pelaaminenhan on usein parasta!
Joukkueissa panostetaan vahvasti toimintakulttuuriin ja joukkueissa vallitsee positiivinen täysillä tekemisen ja yrittämisen meininki unohtamatta hauskaa yhdessäoloa.
 
Junioriedustusjoukkueissa pelaaminen maksaa arviolta n. 1200-1700e/vuosi. Hinta koostuu seuralle maksettavasta toimintamaksusta ja joukkueelle maksettavasta joukkuemaksusta. Loppukauden (1.4 alkaen) toimintamaksun hinta on T9 ikäluokassa n. 483e ja T8 ikäluokassa n. 460e. Joukkuemaksusta saa arvion ikäluokkien joukkueenjohtajilta.
 
Haastattelimme molempien joukkueiden pelaajia muutamalla kysymyksellä. Vastauksia oli antamassa 2015 joukkueesta Elsi ja Metti sekä 2016 joukkueesta Ellen ja Roosa.
 
Mikä on joukkueessanne parasta?
 
Elsi “Joukkuekaverit, treenit ja pelit. On kiva, kun saa olla joukkuekavereiden kanssa. Parasta on kun oppii nopeasti.”
Metti “Saa olla joukkuekavereiden kanssa ja oppii uutta. Turnaukset mitkä on pidemmän matkan päässä esimerkiksi Helsingissä on parhaita.”
Ellen “Joukkuekaverit ja kun saa oppia uutta.”
Roosa “Ainakin pelikaverit ja kun ne kannustaa. Fysiikkaharjoitukset on kivoja ja pelit on kivoja.”
 
Miksi kannattaa tulla pelaamaan meidän joukkueeseen?
 
Elsi “Täällä on kivat valmentajat ja hyvä ilmapiiri että ei esimerkiksi haittaa vaikka menee pieleen jotain, koska valmentajat auttaa. Saa uusia kavereita.”
Metti “Saa uusia kavereita ja oppii lisää jalkapallosta. Meidän harjoituksissa saa opetella ja oppia rauhassa asioita eikä tarvi osata heti esimerkiksi harhautuksia.”
Ellen “Koska meidän joukkueessa on kivaa pelata jalkapalloa.”
Roosa “Täällä on tosi kivaa ja saa oppia erilaisia asioita jalkapallosta vaikka potkaisemaa. On kivaa myös kun on erilaisia harjoituspaikkoja.”
 
Ikäluokan päävalmentaja Eeva Veijola kannustaakin kaikkia tulemaan mukaan tutustumaan toimintaan
“Meillä on molemmissa ikäluokissa kasassa aivan mahtavat joukkueet loistavine taustatiimeineen. Pelaajien asenne on timanttista ja innokkuus, halu oppia on valtavaa, jonka vuoksi pelaajat kehittyvät jatkuvasti hurjaa vauhtia.”
“Mukaan voi tulla vaikkei olisikaan usean vuoden taustaa jalkapallosta, innokkuus itse liikunnasta ja lajista on pääasia ja joukkueissamme jokainen saa oppia, kehittyä ja kasvaa omana itsenään.”
 
Avoimen jakson harjoitukset maaliskuussa tiistaista 5.3 alkaen. Viimeinen harjoitus torstaina 28.3.
2015 syntyneet tytöt
Tiistaisin klo 17.30-19.15 Tammelan Stadion (Tammelassa kokoonnumme aiemmin, harjoitusaika 1h30min).
Torstaisin klo 17.30-19.00 Kaupin urheilupuisto, kenttä 2
Lauantaisin klo 10.00-11.30 Vuoreksen Ilves-kenttä
 
2016 syntyneet tytöt
Tiistaisin klo 17.30-19.15 Tammelan Stadion (Tammelassa kokoonnumme aiemmin, harjoitusaika 1h30min).
Torstaisin klo 16.30-17.45 Kaupin urheilupuisto, kenttä 2
Lauantaisin klo 10.00-11.30 Vuoreksen Ilves-kenttä
 
Pelaaja voi käydä tutustumassa toimintaan oman pääsynsä mukaan kerran tai vaikka kaikki 11 kertaa. Jaksolle ilmoittautuminen ei sitouta mihinkään. Ilmoittautuneille tulee erikseen infoviesti jaksosta.
Jaksolle voi ilmoittautua täältä:
 
Lisätietoja joukkueiden toiminnasta U8-U9 tyttöjen päävalmentaja 
 
Tai joukkueiden ikäluokkavastaavilta
 
T9 (2015) Emilia Simola
 
T8 (2016) Jenni Lipponen