Ilves ry jalkapallojaosto järjestää 1.-3. luokkalaisille liikunnallisen kesäkerhon. Kerho toimii Ilves-kentällä (Vuoreksen Puistokatu 62, Tampere) ja kentän viereisessä huoltorakennuksessa ja lähiympäristössä. Ilveksen kesäkerhossa lapset saavat paljon monipuolista liikuntaa raittiissa ilmassa, ja pääsevät kokeilemaan monia eri urheilulajeja

Kerho on auki klo 8.30-15.30 maanantaista perjantaihin. Ruokailemme päivittäin Vuoreksen koululla ja se kuuluu kerhomaksuun. Lisäksi tarjoamme kevyen välipalan iltapäivällä.

Kesäkerhossa järjestetään monipuolista aktiivista toimintaa, jossa jokaiselle löytyy jotain. Kerhosta vastaavat ammattitaitoiset ohjaajat, jotka haluavat antaa lapsille mukavia kesäelämyksiä. . Tarkemmat tiedot kerhon sisällöstä tulevat lähempänä ajankohtaa.

Kesäkerhoon voi ilmoittautua viikoksi, kahdeksi tai vaikka koko kolmeksi viikoksi kerrallaan:

Ilves ry jalkapallo tapahtumissa saatetaan valokuvata ja videoida osallistujia. Materiaalia käytetään seuran omiin markkinointitarkoituksiin ja julkaistaan kotisivuilla ja some kanavissa @ilves_juniorijalkapallo. Julkaisuissa ei mainita henkilönimiä.

Ilmoittautuminen kesäkerhoon on sitova. Sairastapauksissa kerhon voi perua veloituksetta sairaslomatodistuksella. Kerholaiset ovat vakuutettuja seuran toimesta.

Lisätietoja liikunnallisesta kesäkerhosta:

Jenna Oksanen jenna.oksanen(at) ilves.fi

Valtteri Kannosto , Puh 0408456463