Harri ”Hopa” Hollin nimeä kantavan HOPA-rahaston stipendit junioriedustuksen pelaajille on jaettu kevään 2024 osalta. Futis-Liigan pelaajien haku on vielä avoinna.

Stipendejä jaettiin tällä kertaa peräti 11 806 euron edestä 38 eri pelaajalle. Hakijoita oli tänä keväänä enemmäin kuin koskaan aikaisemmin.

Vuonna 2023 HOPA-rahastoa olivat tukemassa muun muassa Tampereen Seudun Osuuspankki, Jalkapallo-Säätiö sr, Jevli Consulting Oy, Ilves Edustus Oy ja Ilves Stadion Oy.

HOPA-rahastosta voi lukea lisää täällä: HOPA-rahasto.

Stipendin saaneille on ilmoitettu asiasta henkilökohtaisesti. Onnea kaikille stipendin saaneille!

Innasen perheessä harrastus olisi todennäköisesti päättynyt ilman HOPA-rahaston stipendiä

P14/2-joukkueessa pelaavan Topi Innasen kohdalla stipendin saaminen oli erittäin tärkeä. Ilman tukea olisi pelaaminen joukkueessa ollut mahdotonta, koko harrastamisen lopetuskin oli lähellä. Topin äidiltä Elinalta putosi ainakin suuri kivi sydämen päältä.

Ilman tällaista tukimahdollisuutta olisi Topin harrastaminen varmaan päättynyt kokonaan. Olen yksinhuoltaja ja koulunkäynninohjaaja kesät aina työttömänä, niin rahasta on koko ajan tiukkaa. Meillä oli jo parin kuukauden maksut rästissä, joten stipendi tuli todella osuvaan hetkeen.

Asutaan Kangasalan puolella ja Topille on ollut iso asia päästä mukaan Ilveksen junioriedustukseen. Jos hän ei pystyisi täällä jatkamaan, niin saattaa olla ettei häntä olisi enää motivoinut pelaaminen muualla. Kyllähän tässä on jo pidempään potenut syyllisyyttä siitä, ettei välttämättä pysty kustantamaan omaa lasta hänelle rakkaassa harrastuksessa.

Toivottavasti löytyy lisää yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitäkin, jotka lahjoittavat HOPA-rahastoon. Meidän kaltaisiamme avuntarvitsijoita on todella paljon!

Miten rahastoon voi lahjoittaa rahaa?
Hopan tilinumero on IBAN FI6657300820094098. Viitenumerokenttään 22011 (tai viitetekstiksi Hopa).
Ota yhteyttä:

HOPA-rahastoon voi lahjoittaa myös MobilePayllä, numeroon 13584.
Ilves ry:n rahankeräyslupa numero RA-2021-965 (29.7.2021 alkaen).