Henkilötietojen käsittely

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) edellyttää, että seuran on saatava suostumus jokaisen henkilön tietojen käsittelyyn.

Rekisteröitymisen yhteydessä pyydämme suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn, sekä suostumuksen seuran lähettämien sähköpostien, tiedotus- ja markkinointiviestien vastaanottamiseen, esimerkiksi seuran kuukausikirje ja seuran markkinointikirjeet.

Tämä suostumus edellytetään myös joukkueen omaan tiedotukseen ja viestintään.

Tarvitsemme suostumuksen myös henkilötietojen luovuttamiseen Suomen palloliittoon. Suostumusta tarvitaan pelaajien rekisteröimiseen SPL:n jäseniksi, sekä peli- ja kilpailutoiminnan korttelipassien lunastamiseen. Suostumus tarvitaan myös henkilötietojen luovuttamiseen vakuutusyhtiöön tapaturmavakuutuksen korvauskäytäntöjä varten.

Suostumukset ovat koska tahansa peruttavissa sähköpostilla os

Seura valokuvaa/videoi kauden aikana seuran tapahtumissa yleisesti pelitilanne ym. kuvia. Näitä seura käyttää omassa markkinoinnissaan nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä seuran omissa esitteissä ja julkaisuissa. Kuvien käytössä huomioidaan, ettei pelaajan henkilötietoja yhdistetä kuvaan julkaistaessa ja ettei yksittäisen pelaajan kuvaa käytetä ilman asianomaisen lupaa.

Rekisteröitymisen yhteydessä kysymme myös toisen huoltajan henkilötietoja, jotta mobiilijäsenkortti on mahdollista ladata molempien vanhempien puhelimeen.
Toisen huoltajan tietojen pakollisiin kenttiin voi merkitä huoltajan tiedot toiseen kertaan mikäli ei toista huoltajaa ei ilmoiteta.

[sponsors style=grid size=small category=jaoston-kumppanit]