Ilveksen nuorin poikien junioriedustusjoukkue järjestää avoimen jakson maaliskuussa. Avointen harjoitusten tarkoituksena on antaa mahdollisuus päästä tutustumaan jalkapalloon Ilveksen junioriedustusjoukkueessa. Mukaan harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki liikunnasta ja lajista innostuneet vuonna 2016 syntyneet pojat.
 
Junioriedustusjoukkuetoiminta on ympärivuotista toimintaa, joka tarjoaa parhaimmillaan lapsille loppuelämän mittaisia matkoja yhdessä muiden kanssa ja hienoja elämyksiä. Junioriedustusjoukkueessa päivittäinen toiminta on laadukasta ja pelaajia kehitetään joukkueurheilijoina yksilöllisesti sekä kokonaisvaltaisesti, kasvatuksellisen otteen kuuluessa olennaisena osana pelaajakehitykseen.
 
Pojat 2016 -junioriedustusjoukkue on perustettu marraskuussa 2023 ja joukkueessa on tällä hetkellä 46 innostunutta pelaajaa. 
Harjoittelemme kolme kertaa viikossa ympärivuotisesti. Osallistumme aktiivisesti myös peliturnauksiin Pirkanmaalla, sekä Pirkanmaan ulkopuolella.  Harjoitukset järjestetään maanantaina, keskiviikkona ja lauantaina. Harjoituspaikat sijoittuvat pääsääntöisesti seuran omalle Ilves-kentälle ja muille kentille ympäri Tamperetta. Pääsemme harjoittelemaan myös uudelle Tammelan Stadionille.

P2016 poikien harjoitusvuorot ovat maaliskuun ajan seuraavat:

  • Maanantai 17.45–19.00 Kauppi 2
  • Keskiviikko 16.15–17.30 Vuores, Ilves-Kenttä (parillinen viikko) 18.00–19.15 Tammelan Stadion (pariton viikko)
  • HUOMIO: Keskiviikkona 27.3. harjoitukset ovat klo 16:15 Ilves-kenttä Vuores, Puistokatu 62
  • Lauantai 8.00–9.15 Jalitsuhalli, Hervanta (parillinen viikko) 9.15-10.30 Jalitsuhalli (pariton viikko)
  • HUOMIO: Lauantaina 30.3. ei ole lainkaan harjoituksia

Pelaaja voi käydä tutustumassa toimintaan oman pääsynsä mukaan kerran tai vaikka kaikki 9 kertaa. Jaksolle ilmoittautuminen ei sitouta mihinkään. Ilmoittautuneille tulee erikseen infoviesti jaksosta.

Jaksolle voi ilmoittautua tästä linkistä.

 
Ikäluokan päävalmentajalla Otso Korhosella on joukkueessaan innokkaita pelaajia, mutta lisää mahtuu vielä mukaan.

Joukkueen toiminta on lähtenyt perustamisen jälkeen loistavasti liikkeelle ja joukkueessamme tehdään asioita täysillä, mutta hauskuuden kautta. Haluamme luoda joukkueeseen ilmapiirin, jossa jokainen voi kokeilla rohkeasti uutta ja oppia uusia taitoja. Meille on tärkeää, että joukkueessa kaikki tulevat kuulluksi ja kokevat olonsa tärkeäksi osana joukkuetta. 

Toimintaamme kannattaa lähteä mukaan kokeilemaan, koska toimintamme on innostavaa, lapsilähtöistä ja hauskaa. Kohtaamme lapset aina yksilöinä ja lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen on meille merkityksellinen asia. Haluamme kasvattaa lapsia, jotka oppivat jalkapallotaitojen lisäksi esimerkiksi toimimaan osana ryhmää ja rakastuvat jalkapalloon ja liikkumaan monipuolisesti myös vapaa-ajalla. Junioriedustusjalkapallo tähtää tavoitteelliseen kilpaurheiluun, ja me kannustamme jokaista poikaa tekemään oman parhaansa todella ammattitaitoisen valmennustiimin johdolla.  Aikaansaavat toimihenkilöt tekevät puolestaan loistavaa työtä päivittäin joukkueemme eteen.

 
Lisätietoja saat päävalmentaja Otso Korhoselta 
Otso Korhonen
040 671 5464
 
Sekä ikäluokkavastaava Irene Lundströmiltä:
Irene Lundström
040 749 1088
jalkapallo.p2016@ilves.fi