Kaukajärvellä tarjolla lauantaina huipputason juniorijalkapalloa - P13 ja P15 saavat vastaansa HJK:n

31.07.2020

DAkatemia_TPS_YJ_Kauppi_27062020_11.jpg

D-akatemian pelaajia tuulettamassa. Kuva: Pave Asikainen.

Jos haluaa viettää oikein täyden jalkapallopäivän lauantaina, voi päivän aloittaa seuraamalla futisliigalaisten syksyn päätapahtumaa Silja-turnausta. Tämän jälkeen kannattaa siirtyä puoleksipäiväksi Kaukajärven kentälle, kun Ilveksen D-akatemia saa vastaansa HJK:n. Lähes heti tuon pelin jälkeen, aloittaa C-akatemia oman pelinsä Klubia vastaan samaisella kentällä. Jälkimmäinen ottelu alkaa kello 14. Kaukajärveltä voikin sitten suunnata nokan kohti Ratinaa ja Veikkausliigaa, Ilves – HIFK alkaa kello 17.

Lauantaina on siis paljon tarjontaa ja Kaukajärvellä on erinomainen mahdollisuus seurata miltä näyttää Suomen huipputason jalkapallo kyseisissä, P13- ja P15-ikävaiheissa. Kyseisten joukkueiden pelaajista tullaan aivan varmasti kuulemaan vielä enemmän lähivuosien aikana.

D-akatemia

D-akatemian valmentaja Jani Tulehmo kertoo ennakkoasetelman olevan kutkuttava.

”Ennakkoasetelma ottelussa on, että olemme sarjakärjessä tasapisteissä HJK:n kanssa ja siinä mielessä tärkeä ottelu haettaessa asetelmia kohti syksyn otteluita. Vaikka junioreiden kehittämisessä tämä on tietysti vain yksi ottelu muiden joukossa, niin HJK-kohtaaminen on aina erityinen, koska HJK kuuluu ehdottamaan valtakunnan huippuun, ja heidän kanssaan matsit ovat aina herkkupaloja pelaajille.

Ottelusta on lupa odottaa korkeatasoista ja vauhdikasta junnufutista, sillä molemmissa joukkueissa on vielä nuoresta iästä huolimatta erittäin taitavia ja tavoitteellisia pelaajia. Ja uskon, että Klubin leirissä tunnelmat ovat samanlaiset.

Toivotan kaikki junnufutiksen ystävät kannustamaan paikan päälle lauantaina”, valmentaja kiteyttää P13:n tunnelmat.

C-akatemia

”Tähän Etelä-Länsiliigaa pelaavaan C-akatemiaan on koottu pelaajia kahdesta ikäluokasta (2005 & 2006 syntyneet). Pelaajat ovat äärimmäisen sitoutuneita yhteiseen toimintaan. Pelaajiemme kehittymisen noteerasi vierailullaan myös Palloliiton aluevalmentaja, joka kutsui 2005 syntyneiden ikäluokasta alueleireille yhteensä 15 pelaajaa.

Olemme nyt pelanneet neljä sarjapeliä, joista saldona on kolme voittoa ja yksi tappio maalierolla 19-5. Ainoa, ja edelleen vähän kirvelevä, tappio tuli sarjaa puhtaalla pelillä johtavan Hongan vieraana Espoossa. Lauantain pelissä kohdattava HJK on aina laadukas ja vaarallinen vastustaja. Tässäkin ikäluokassa HJK on ollut kestomenestyjä ja Suomen kärkijoukkueita. Viime kaudesta HJK:n rinki on vielä entisestään vahvistunut kahdella ikäluokan maajoukkuepelaajalla, joten kova kokoonpano on tulossa vastaan Kaukajärvellä lauantaina. 

Meidän joukkue haluaa jatkuvasti näyttää omaa osaamistaan ja osoittaa kuuluvansa ikäluokan parhaisiin joukkueisiin. Pelaajat todella syttyvät näihin huippukohtaamisiin. Uskon, että pelissä nähdään molemmin puolin runsaasti upeita yksilösuorituksia, kaksi taktisesti kypsää, mutta erilaista jalkapalloa pelaavaa joukkuetta sekä Suomessa poikkeuksellisen kovaa pelin intensiteettiä”, niputtaa puolestaan C-akatemian valmentaja Olli Vainio.

Eli kiteytettynä:

Kello 12, Kaukajärven kentällä Etelä-Länsiliigaa, D-akatemia P13 (2007 & 2008 syntyneet) Ilves – HJK.

Kello 14, Kaukajärven kentällä Etelä-Länsiliigaa, C-akatemia P15 (2005 & 2006 syntyneet) Ilves – HJK.

DAkatemia_TPS_YJ_Kauppi_27062020_1.jpg

Ringin mallia D-akatemian näyttämänä. Kuva: Pave Asikainen.

26.09.2020Mika Lahtinen jatkaa naisten edustusjoukkueen päävalmentajana - valmentaja allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen
25.09.2020Joonas Laurikaisesta B-poikien uusi päävalmentaja
23.09.2020Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa - samaan aikaan taistelu Suomen mestaruudesta käy kuumana
21.09.2020Tyttöjen syysturnaus 2020 -kuvagalleria
18.09.2020Haemme tyttöjen valmennuspäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen
14.09.2020Ilves Fun Tampere 2020 -turnauksen kuvagalleria
14.09.2020Ilveksen ja Fressin yhteistyö jatkuu - Fressi tarjoaa tukea juniorijalkapallolle
08.09.2020Tule valmentajaksi alati kehittyvään futisseuraan!
08.09.2020Paikalliskamppailujen viikko - Ilves/2 kohtaa TPV:n niin naisten kuin miestenkin Kakkosessa
05.09.2020P8-junioriedustusjoukkueen toiminta - Ilveksen pelaajapolun alussa halutaan tuoda pelaajakriteerit esille

Siirry arkistoon »